Τρανς γυναίκα & βιολογική μητέρα στη νέα καμπάνια του Dove

12/04/2017
από

Μία τρανς γυναίκα και βιολογική μητέρα εμφανίζεται μεταξύ άλλων στη διαφημιστική καμπάνια του Dove “RealMoms” .

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Dove παρουσιάζει τις πραγματικές μαμάδες με το hashtag #RealMoms. Προβάλλονται διαφορετικά είδη γονεϊκότητας, όπου ανατρέπουν τα στερεότυπα για τη μητρότητα κι αποδεικνύουν, ότι δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς πρέπει να είναι ένας γονιός σήμερα. Από την Cassidy, που μεγαλώνει το γιο της σ’ ένα ράντσο, τη μαμά της Anna, που δεν σταματάει την ορειβασία, την Elise που παίρνει την κόρη της μαζί της στους αγώνες breakdance, μέχρι και την Shea, που είναι τρανς γυναίκα και βιολογική μαμά και μεγαλώνει το παιδί της με την επίσης βιολογική μαμά του παιδιού και σύζυγό της.

Η Shea λέει στο βίντεο: «Είμαστε κι οι δύο βιολογικοί γονείς του παιδιού» , κι όταν συνεχίζουν να απορούν “ναι, αλλά εσύ είσαι η μητέρα;” εκείνη απαντά πολύ ειλικρινά: “Μα είμαστε κι οι δυο.

Η καμπάνια υποστηρίζει τις μητέρες να ακολουθούν τον δικό τους δρόμο, καθώς δεν υπάρχει σωστό και λάθος στον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους, να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και να κάνουν αυτό που ταιριάζει στις ίδιες και στην οικογένειά τους.

https://youtu.be/9dE9AnU3MaI




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!