Το ατελές δαχτυλίδι της Airbnb για την ισότητα στον γάμο

04/04/2017
από

Η Airbnb δεν είναι μόνο μία εταιρία, που μας διευκολύνει να βρούμε ένα κρεβάτι με παραδοσιακό πρωινό, αλλά προωθεί την αποδοχή και την ισότητα.

Μ’ αυτό το σκεπτικό δημιούργησε το δαχτυλίδι της αποδοχής, για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας της Αυστραλίας, σχετικά με την LGBTQI κοινότητα και την ισότητα στον γάμο, που ακόμη δεν έχει κατοχυρωθεί νομικά ακόμη.

Η καμπάνια ονομάζεται: “Until we all belong” (Μέχρι να ανήκουμε όλοι) και ξεκίνησε χθες, 3 Απριλίου, προσφέροντας ένα δακτυλίδι, που δεν κλείνει σε πλήρη κύκλο, αλλά μένει στη μέση ατελές. Το σχέδιο είναι του Marc Newson και συμβολίζει την προσπάθεια της κοινότητας να κλείσει το κενό, που υπάρχει στον νόμο για την ισότητα στον γάμο.

Η Airbnb σημειώνει στο website της, ότι ο γάμος είναι μία σημαντική πτυχή της ζωής πολλών ατόμων να αισθανθούν ότι ανήκουν κάπου. Μάλιστα, ενώ η κοινωνία της Αυστραλίας αποδέχεται την ισότητα στον γάμο, η πολιτεία απαγόρευσε τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια με απόφαση από το κοινοβούλιο κι έχει επίσης απαγορευτεί κι από το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας.

Η αποδοχή και το αίσθημα του “ανήκειν” βρίσκονται στην καρδιά της Airbnb – αλλά και στον πυρήνα της δράσης της εταιρίας καθημερινά….Αυτή είναι μία ευκαιρία να δείξει ο κόσμος την υποστήριξή του στην ισότητα στον γάμο – όχι μόνο εντός της LGBTQI+ κοινότητας, αλλά για τον καθένα που μπορεί να είναι αδελφός, αδελφή, γονέας, φίλος ή αγαπημένος” , δηλώνει ο CEO της Airbnb Brian Chesky.

Τα δαχτυλίδια δεν προορίζονται να αποδώσουν κέρδη για την εταιρία, καθώς όσοι τα παραγγείλουν θα πληρώσουν μόνο το πακέτο και τα μεταφορικά.




Δες και αυτό!