Tyler Oakley: “Δεν πιστεύω ότι οι διατροφικές διαταραχές τελειώνουν ποτέ”

29/03/2017
από

Ο Tyler Oakley σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Attitude μιλά για την εικόνα του σώματός του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο star του διαδικτύου έχει περισσότερους από 8 εκατομμύρια followers στο YouTube, 7 εκατομμύρια στο Instagram και έχει φτιάξει βίντεο με την Michelle Obama και την Hillary Clinton.


Όμως, η δημοσιότητα κι η επιτυχία δεν έχουν να κάνουν με τις προσκλήσεις που γεννά το σώμα μας – μιας κι ακόμα βασανίζεται με το να καταφέρει να βγάλει τα ρούχα του μπροστά σε κόσμο, όπως εξομολογείται.

Δεν πιστεύω ότι οι διατροφικές διαταραχές τελειώνουν ποτέ, πιστεύω ότι απλά είναι κάτι με το οποίο μαθαίνεις να ζεις και το διαχειρίζεσαι όλο και καλύτερα.

Όταν είσαι στο γυμναστήριο και κοιτάς τον διπλανό σου να σηκώνει βάρη και μετά γυρνάς και κοιτάς τον εαυτό σου, ή όταν πηγαίνεις σε μία ζεστή πισίνα με τους φίλους σου, ή όταν βρίσκεσαι με τον σύντροφό σου σε μία τρυφερή στιγμή, συγκεκριμένα πράγματα σου ξαναέρχονται στο μυαλό.

Μπορεί [αυτές οι σκέψεις] να μην είναι μέρος της καθημερινής σου ζωής, μπορεί να μην το σκέφτεσαι πια λεπτό προς λεπτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το έχεις ξεπεράσει. Δεν είναι κάτι για το οποίο, προσωπικά, συζητώ κιόλας. Μάλλον θα έπρεπε.”

Ο Tyler Oakley, που καλύπτει το εξώφυλλο του τεύχους του Attitude, δηλώνει τρομαγμένος για το τι θα κάνει ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος Trump: “Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να φοβάται κάποιος. Είτε μιλάμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, είτε για την κλιματική αλλαγή, ή τα δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων.

Πιστεύω στο εξής: Μετέτρεψε αυτόν τον δικαιολογημένο και πραγματικό φόβο σε κάτι. Αναγνώρισε τον φόβο, αποδέξου τον και χρησιμοποίησέ τον για να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο. Ακόμη κι αν πρόκειται για το μικρό χωριό που μένεις, ξεκίνα από εκεί. Εμφανίσου στο Δημαρχείο. Μάθε για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και για το πώς θα μπορούσες να βοηθήσεις. Ψήφισε – ακόμη και σε τοπικό επίπεδο – είναι σημαντικό. Νομίζω ότι σε τέτοια πράγματα θα πρέπει να διοχετεύσει κανείς τον φόβο του και να ανακτήσει τον έλεγχο.”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!