Τα προσόντα του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διχάζουν το ίντερνετ (NSFW)

28/03/2017
από

Πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Big Little Lies», που προβάλλεται από το δίκτυο του HBO. Για όσους δεν γνωρίζουν στη σειρά πρωταγωνιστούν γνωστά ονόματα, όπως αυτό της Νικόλ Κίντμαν και του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ.

Στο τελευταίο, λοιπόν, επεισόδιο είδαμε το τηλεοπτικό ζευγάρι σε μια σκηνή που – απ΄ότι φαίνεται- έπεσε βαριά στους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, παρακολουθούμε τον Σκάρσγκαρντ, ως βίαιο σύζυγο, να πιέζει την Κίντμαν να κάνουν σεξ. Κάποια στιγμή, μάλιστα, βλέπουμε τον Σκάρσγκαρντ να ανοίγει το παντελόνι του με την Κίντμαν να πιάνει το “μεγάλο” πέος του.

Η σκηνή αυτή (όπως κι η συνέχεια της) σχολιάστηκε έντονα από τα σόσιαλ μίντια, τόσο για την “καταλληλότητά” της όσο και για την αξιοπιστία των “προσόντων” που αποτυπώνει.

«Ω Θεέ μου. Είναι προσθετικό ή αληθινό το πέος του Αλεξάντερ;» «Μη με διακόψει κανείς: βλέπω την Νικόλ Κίντμαν να καρφώνει το προσθετικό (;) πέος του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στο repeat». «Κάποιος να με ξυπνήσει: πόσο μεγάλο είναι το πέος του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ. Κι αν υπάρχει Θεός, είναι αληθινό…»

 

 




Δες και αυτό!