Ο γάμος της Samira Wiley από το OITNB με την συγγραφέα της σειράς Lauren Morelli

27/03/2017
από

Μ’ έναν καθόλου παραδοσιακό τρόπο με κομφετί και με Justin Bieber να παίζει στη διαπασών ξεκίνησε η τελετή του γάμου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Orange is the New Black”, Samira Wiley παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της και συγγραφέα της σειράς, Lauren Morelli, το Σάββατο που μας πέρασε. Το ζευγάρι επισημοποίησε τον έρωτά του στο Palm Springs στη Ν. Καλιφόρνια, στο ίδιο μέρος που είχε γίνει κι ο αρραβώνα τους την περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα με το “Martha Stewart Weddings”, το ζευγάρι επέλεξε μία πολύχρωμη θεματική με κομφετί κι ήθελε η μέρα να είναι διασκεδαστική κι όχι παραδοσιακή. Το ζευγάρι φορούσε ρούχα Christian Siriano, η υπαίθρια τελετή ξεκίνησε με μια πομπή και με την φωνή του Montell Jordan να τραγουδά το “This Is How We Do It” , ενώ ο χώρος που ήταν στολισμένος με φρέσκα λουλούδια κι εσπεριδοειδή σε πολύχρωμα υαλικά και στη συνέχεια το “Baby” του Justin Bieber γέμισε συγκίνηση το τελετή. Κατά τη διάρκεια του πρώτου χορού έγινε μία εντυπωσιακή έκρηξη από πολύχρωμα κομφετί που γέμισαν χαμόγελα τους καλεσμένους και το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Wifey for Lifey.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Morelli (@lomorelli) στις

Η ιστορία του ζευγαριού είναι ό,τι πιο χαριτωμένο έχετε διαβάσει τελευταία. Η Morelli έκανε την πρόταση γάμου στο Palm Springs, μετά από τρία χρόνια σχέσης. Η Wiley θυμάται: “Μου είπε να καθίσω δίπλα της. Μετά με σήκωσε για να χορέψουμε κι έβγαλε ένα δαχτυλίδι από το πίσω μέρος του καναπέ. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο έτοιμη όσο ήταν. Έκλαιγα ανεξέλεγκτα κι απομακρυνόμουν από εκείνη.”

#wifed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samira Wiley (@whododatlikedat) στις

Σε συνέντευξή της στο Out, η Wiley αποκάλυψε ότι: “Ήδη από την οντισιόν την είχα ερωτευτεί” , προσθέτοντας ότι: “Η Lauren είναι καταπληκτική rapper, αλλά έβρισκα συνεχώς αφορμές για να τη ρωτήσω κάτι και να μιλήσουμε – βλακείες επί της ουσίας, όπως: Δεν ξέρω αν θα πω με ρυθμικότητα αυτή τη λέξη και μετά αυτή τη λέξη” .
Κάποια στιγμή καθόμασταν στο σκηνικό της τραπεζαρίας της φυλακής στο γύρισμα και τρώγαμε κάτι noodles και κρέμασα ένα από αυτά στο αφτί της λες και είμαστε στο νηπιαγωγείο — μόνο και μόνο για να τη δω να χαμογελάει” θυμάται η Wiley.

Thank you, @daniebb3. You get us. 🙏🏾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samira Wiley (@whododatlikedat) στις




Δες και αυτό!