Ο Scott Eastwood σήμερα γίνεται 31 χρονών & το γιορτάζουμε

21/03/2017
από

Ο γιος του Clint Eastwood, ο Scott Eastwood έχει γενέθλια σήμερα και εδώ στο antivirus είπαμε να τον τιμήσουμε, μιας και είναι κι ally.

Μπορεί ο πατέρας του να αποτελεί τον απόλυτο μύθο στην βιομηχανία του θεάματος, αλλά τώρα πια όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στον Scott.
Ο ηθοποιός, που προσφάτως δήλωσε πόσο πολύ αγαπάει τους gay fans του, αρχίζει και χτίζει την δική του καριέρα στον χώρο χάρη στο Suicide Squad και το Fast & Furious 8.

Ο Scott, καθώς κι ο πατέρα του, δηλώνουν ότι είναι υπέρ των ομόφυλων γάμων και για το θέμα της ισότητας στον γάμο είπε στην Dallas News:

Υποστηρίζω την ισότητα στον γάμο και τους ομόφυλους γάμους. Πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να είναι με τον άνθρωπο που θέλουν. Ερχόμαστε σ’ αυτόν τον κόσμο μόνο για λίγο και θα πρέπει όλοι να έχουμε καλοσύνη ο ένας για τον στον άλλον, γιατί στη ζωή, αυτό που πραγματικά μένει στο τέλος είναι ο τρόπος που επηρέασες τους άλλους, με θετικό ή αρνητικό τρόπο.

Για να γιορτάσουμε τα 31α γενέθλιά του συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες του για να τον απολαύσουμε και να του ευχηθούμε τα καλύτερα.


Πολύχρονος!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!