Επίθεση έξω από το Admiral Duncan gay bar στο Λονδίνο

17/03/2017
από

Ένας άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του, μετά από επίθεση που δέχτηκε έξω από το γνωστό Admiral Duncan gay bar στο Λονδίνο που γίνεται για άλλη μία φορά στόχος.

Ένας άνδρα σε ηλικίας 39 ετών δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από χτύπημα που δέχτηκε έξω από το Admiral Duncan, γνωστό gay bar στο Λονδίνο.


Δύο αξιωματικοί που έκαναν περιπολία στην Παλιά Οδό Compton στο Soho ειδοποιήθηκαν από μάρτυρες, ότι ένας άνθρωπος δέχτηκε επίθεση και βρίσκεται αναίσθητος στο πεζοδρόμιο.
Η επίθεση συνέβη γύρω στις 23:40 ο βράδυ στις 15 Μαρτίου. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα.

Ένας Μητροπολιτικός Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στο Gay Star News: «Το θύμα, ένας 39χρονος άνδρας, μεταφέρθηκε στο κεντρικό νοσοκομείο του Λονδίνου με τραύματα στο κεφάλι. Η κατάστασή του περιγράφεται ως κρίσιμη, αλλά σταθερή».

Έχει εξακριβωθεί, ότι το θύμα και μια άλλη παρέα έπιναν μέσα στο Admiral Duncan την Τετάρτη το βράδυ. Η διαμάχη ξέσπασε λίγο έξω από το χώρο όταν ένας 23χρονος επιτέθηκε στο θύμα. Μάρτυρες λέν,ε ότι το θύμα έπεσε στο πεζοδρόμιο μετά από “γροθιά» .

Η αστυνομία επί του παρόντος δεν χαρακτηρίζει την επίθεση ως ομοφοβική.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας συμπληρώνει ότι: «Ο 23 δράστης συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Μαρτίου. Παραμένει υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα ανατολικά του Λονδίνου. Οι έρευνες συνεχίζονται.»

Εκπρόσωπος του Admiral Duncan δήλωσε για το συμβάν: «Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από το χώρο του bar τη, όταν είχε κλείσει. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίζουμε την αστυνομία στην έρευνά της».

Το Admiral Duncan είναι ο τόπος μιας από τις πιο γνωστές επιθέσεις σε LGBT άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις 30 Απριλίου 1999, ένας νεοναζί έβαλε βόμβα, που εξερράγη και σκοτώθηκαν τρία άτομα, ενώ άλλα 70 τραυματίστηκαν. Αρκετοί άνθρωποι έχασαν την όρασή τους ή τα άκρα τους.




Δες και αυτό!