Αθλητής wrestling έκανε coming out ως bi μ’ ένα υπέροχο βίντεο

16/03/2017
από

Ο 26χρονος αθλητής wrestling, Anthony Bowens ελπίζει να εμπνεύσει κι άλλους να ακολουθήσουν την καρδιά τους.

Ο επαγγελματίας παλαιστής Anthony Bowens έκανε coming out ως bi με ένα αξιολάτρευτο βίντεο μαζί με τον YouTuber φίλο του Michael Pavano.

Ο αθλητής των ΗΠΑ παρουσιάστηκε ως ο φίλος του Pavano σ’ ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube τον περασμένο Σεπτέμβριο, το οποίο πήρε μεγάλη δημοσιότητα όταν ο Anthony έγραψε στο OutSports για την εμπειρία του αναφορικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό στον κόσμο του αθλητισμού.

Το βίντεο ήταν κάτι αυθόρμητο, αλλά ανησυχούσα ότι κάποιος από τον κόσμο του wrestling θα το έβρισκε και θα αποκαλυπτόταν το μυστικό μου. Όμως, τελικά αποφάσισα να αναρτηθεί έτσι κι αλλιώς” γράφει ο Anthony.

Ο αθλητής συνεχίζει εξηγώντας πως μόνο η οικογένειά του και λίγοι επίλεκτοι φίλοι του γνώριζαν για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε τον περασμένο Μάιο, κρατούσαν χαμηλό προφίλ, καθώς είχαν τον φόβο πώς αν κάτι μαθευόταν στην κοινότητα του αγωνίσματος θα ήταν πιθανόν μοιραίο για τον αθλητή.

I’d like to introduce you to my better half @michaelpavano. Give him a #follow, he’s kinda cool haha

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Bowens (@bowens_official) στις

Δεν μπορώ καν να αρχίσω να μετράω πόσοι πολλοί άνθρωποι που έχω μιλήσει μαζί τους κατά καιρούς κρύβονται και καταστέλλουν τον εαυτό τους από το φόβο ότι θα κριθούν από τους άλλους», δηλώνει ο αθλητής και συμπληρώνει:

“Αν έστω κι ένα άτομο καταφέρει να καταπολεμήσει τον φόβο του παίρνοντας έμπνευση από το δικό μου ταξίδι μου ή αν εμπνευστεί τουλάχιστον ένα άτομο, ώστε να ζήσει τα όνειρά του για μένα αξίζει τον κόπο όλο αυτό.




Δες και αυτό!