Το Grindr από σήμερα έχει τη δική του σειρά emoticons

15/03/2017
από

Μια φατσούλα για ό,τι κι αν κάνεις υπάρχει στο Grindr μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Το Grindr ξεκίνησε τη δική του σειρά emoticons που ταιριάζουν στις dating και σεξουαλικές συνομιλίες των χρηστών του Grindr.

Η νέα σειρά emoticons, που εγκαταστάθηκε με την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής στο δημοφιλές gay app, περιλαμβάνει από πολύ γλυκά και χαριτωμένα emoticons μέχρι και πολύ πολύ σεξουαλικά.

Υπάρχουν emoticons για να δηλώσουν τη σεξουαλική προτίμηση θέσης στο σεξ (top bunk ή bottom bunk) , υπάρχουν emoticons για να σηματοδοτήσουν εάν οι χρήστες μπορούν να ταξιδέψουν ή να φιλοξενήσουν κάποιον, καθώς και μία υπέροχη σειρά από μελιτζανούλες, που καλύπτουν όλο το εύρος των ζαρζαβατικών που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι όμως με τα νέα emoticons, καθώς κάποιοι χρήστες επισήμαναν ότι πολλά από αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κώδικας για την χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο ανταγωνισμός στην gay αγορά των app ολοένα και αυξάνεται, δεδομένου ότι και πριν από ένα μήνα κυκλοφόρησε κι άλλο ένα dating gay app το Chappy, από τον 29χρονο Ollie Locke, ωστόσο το Grindr εξακολουθεί να κυριαρχεί στον χώρο και να εξελίσσεται.




Δες και αυτό!