Βρέθηκε η σωρός του εξαφανισμένου φοιτητή Dakota James, η οικογένεια ζητά από το Grindr πληροφορίες

08/03/2017
από

Η σωρός του gay φοιτητή, που είχε εξαφανιστεί από τον Ιανουάριο στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ, βρέθηκε την Δευτέρα 6 Μαρτίου στον ποταμό Ohio στην περιοχή Robinson Township, δηλώνει η αστυνομία.

Η τελευταία φορά που είδε κάποιος τον 23χρονο Dakota James ήταν στις 25 Ιανουαρίου στο κέντρο της πόλης Pittsburgh. Ένα βίντεο ασφαλείας τον δείχνει να περνά από την πλατεία Katz τη νύχτα.

Οι αρχές κλήθηκαν τη Δευτέρα, πάνω από ένα μήνα αργότερα από την εξαφάνιση του νεαρού, να προσέλθουν στον ποταμό Ohio στην περιοχή της λεωφόρου Royal. Εκεί, ανακτήθηκε η σωρός του James από το νερό.

Οι συνθήκες που περιβάλλουν την εξαφάνιση και το θάνατο του James παραμένουν ασαφείς.

Ο James ήταν στο Pittsburgh από τον Αύγουστο του 2015, όταν μετακόμισε στην περιοχή για να παρακολουθήσει το MBA του Πανεπιστημίου Duquesne.

Χρησιμοποιούσε συχνά το Grindr κι οι γονείς του έχουν ζητήσει από τη εταιρία του app να τους βοηθήσει παρέχοντας πρόσβαση στις πληροφορίες της, κάτι που μέχρι σήμερα η εταιρία αρνείται.

Το Grindr δεν παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Δίνονται μόνο οι ελάχιστες (πληροφορίες) που προβλέπονται από τον νόμο. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες,” έγραψε η μητέρα του άτυχου φοιτητή, Pamela James στο Facebook απευθυνόμενη απευθείας στην αστυνομία του Pittsburgh.

Η Pamela James πιστεύει ότι ο γιος της χρησιμοποίησε το Grindr πριν από την 25η Ιανουαρίου, όπου και διαπιστώθηκε εξαφάνισή του και θέλει η αστυνομία να ζητήσει, ή η εταιρεία να προσφέρει από μόνη της, περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες.

Είναι ασαφές τι είδους πληροφορίες χρειάζονται ακριβώς από Grindr, αλλά τέτοιες εφαρμογές έχουν συνήθως τα δεδομένα που αφορούν στην τοποθεσία, καθώς και τα αρχεία με τα μηνυμάτων που ανταλλάσσουν οι χρήστες.

Πηγή: Instinct Magazine




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!