Ricky Martin: Ο John Travolta στο Fever μ’ έκανε gay

24/02/2017
από

Η εμφάνιση του John Travolta σε το εσώρουχο στο ‘Saturday Night Fever‘ ξύπνησε κάποια συναισθήματα στον έφηβο Ricky…

Όταν κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο ‘Watch What Happens Live‘, ο τραγουδιστής του ‘Livin’ La Vida Loca‘ δέχτηκε ερώτηση σχετικά με την 1η του καψούρα, απάντησε απλά κι απέριττα με το όνομα της ταινίας και τον πρωταγωνιστή:

Saturday Night [Fever] με τον John Travolta” ενώ συνέχισε λέγοντας: “Και συγκεκριμένα η σκηνή που είναι με το εσώρουχο και σηκώνεται πάνω, μετά ξανακάθεται και … το διορθώνει” . Ο Ricky εξομολογείται, ότι είχε δει την ταινία κάπου 8 φορές και δεν ήξερε το γιατί.


Έπειτα, ο Andy Cohen τον ρώτησε αν έτυχε να το πει ποτέ στον πρωταγωνιστή του ‘Grease‘, κι ο Ricky τότε είπε: “Είμαι σίγουρος ότι κάπου έχουμε συναντηθεί, αλλά όχι, ποτέ δεν του είπα: ‘Είσαι ο 1ος μου έρωτας!'” .

Κρίμα, γιατί μάλλον ο John Travolta θα το εκτιμούσε!

Ο Ricky μίλησε ακόμη για την οικογένειά του με τον σύντροφό του Jwan Yosef, όπου δήλωσε ότι θέλουν κι άλλα παιδιά, παρόλο που ήδη έχουν δύο οκτάχρονα δίδυμα αγόρια.

Φυσικά, θέλω μία μεγάλη οικογένεια. Ο τρόπος που κάνουμε παιδιά έχει πλάκα, γιατί μπορείς να επιλέξεις το φύλο. Οπότε, οπωσδήποτε θα έρθουν κοριτσάκια αυτή τη φορά.”

Τέλος, όταν τον ρώτησαν αν έχει κάποιον τύπο άντρα, που να του αρέσει περισσότερο, εκείνος απάντησε, ότι είναι εδώ και πολύ καιρό ερωτευμένος με τον σύντροφό του και σίγουρα ο τύπος του είναι Jwan.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!