15 αμήχανες στιγμές στο gay σεξ μεταξύ αντρών που έχουμε ζήσει όλοι

23/02/2017
από

Στο σεξ υπάρχουν κάποιες στιγμές που αισθανόμαστε αμηχανία, είναι μέρος της ζωής και συμβαίνει πάντα. Πάμε να τις θυμηθούμε:

1. Η στιγμή που σου τελειώνει το λιπαντικό και θέλεις να βάλεις τα κλάματα, γιατί ήθελες λιιιίγο ακόμη.


2. Η στιγμή που κατεβάζει το παντελόνι του και ξέρεις ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να χωρέσει μέσα σου. By far….τεράστιο!


3. Η στιγμή που χαλάς το ερωτικό mood, επειδή κάθεσαι και παίζεις με τα piercings του.


4. Η στιγμή που κατά λάθος σου μπαίνει σπέρμα στο μάτι.


5. Η στιγμή που δεν μπορείς να βρεις την τρύπα και ψάχνεις γύρω γύρω όσο ο άλλος περιμένει.


6. Η στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με την φωτογραφία που έχει βάλει στο Grindr.


7. Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να τελειώσεις με τίποτα κι ο άλλος, έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, τα παρατάει.


8. Η στιγμή που καταλαβαίνετε ότι είστε κι οι δύο top ή κι οι δυο bottom. Για μισό… καλά, πώς φτάσατε ως εδώ χωρίς να το έχετε καταλάβει νωρίτερα;

9. Η στιγμή που σε πιάνει κατούρημα ακριβώς την ώρα που αρχίζουν τα πράγματα και γίνονται πιο sexy και δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θα πας μέχρι το μπάνιο, διαλύοντας τη μαγεία της στιγμής, ή αν απλά θα τον κατουρήσεις.


10. Η στιγμή που θέλεις όσο τίποτα να είσαι bottom, αλλά έχεις έναν σοβαρό ερεθισμό στην περιοχή και είσαι βέβαιος, ότι δεν θα το αντέξεις.


11. Η στιγμή που είσαι σίγουρος ότι έχεις προφυλακτικά, αλλά τελικά δεν έχει κανείς από τους δύο και τρέχετε να βρείτε ανοιχτό φαρμακείο.


12. Η στιγμή που έχει τελειώσει το σεξ και υπάρχει αυτή η υπέροχα πικάντικη και όξινη μυρωδιά στην ατμόσφαιρα. Αλλά δεν πειράζει, γιατί μόλις έκανες σεξ κι όλα φαντάζουν τέλεια!

13. Η στιγμή που σου τραβάει τις τρίχες από το στήθος σου…πολύ δυνατά και θέλεις να του πεις, ότι δεν είναι πια και τόσο sexy, πονάει.


14. Η στιγμή που παίρνεις χαμπάρι ότι έχει σπάσει το προφυλακτικό και είσαι κάπου στη μέση…και δεν ξέρεις πόση ώρα πριν έχει σπάσει.


15. Η στιγμή που τα σεντόνια σου μοιάζουν με τα φαντάσματα του pacman, έχουν πολλά χρώματα και αναπτύσσουν διάφορες ιδιότητες… κι ας τα έχεις μόλις αλλάξει πριν μία εβδομάδα.


16. Η στιγμή που τον κοιτάς στα μάτια και συνειδητοποιείς πώς είναι να αποδέχονται άνευ όρων αυτό που είσαι.




Δες και αυτό!