17 πράγματα που όλοι οι gay πρέπει να κάνουν στα 20

22/02/2017
από

Συγκεντρώσαμε 17 (ούτε καν 20) απλά, αλλά βασικά, πράγματα που κάθε gay θα πρέπει να έχει μάθει να κάνει μέχρι να γίνει 20 χρόνων. Για έλα να τα δούμε:

1. Αλλάζεις τακτικά τα σεντόνια σου

Κι όταν λέμε αλλάζεις τα σεντόνια σου και βάζεις καθαρά εννοούμε, ότι το κάνεις το αργότερο κάθε 2 εβδομάδες. Δεν επιτρέπεται να κοιμάσαι σε σεντόνια γεμάτα στάμπες από ιδρώτα ή άλλα σωματικά υγρά δικά σου και μη.

2. Ενυδατώνεις το πρόσωπό σου

Μετά το ντουζ έχεις μάθει να απλώνεις ένα προϊόν ενυδάτωσης στο πρόσωπό σου, που ταιριάζει με τις ανάγκες του δέρματός σου. Αν δεν είσαι φίλος των προϊόντων με κρεμώδη υφή υπάρχουν ωραιότατες λοσιόν, που δεν αφήνουν και λιπαρότητα.

3. Χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό

Κάνεις σεξ με προφυλακτικό και προσπαθείς να έχεις μαζί σου πάντα ένα κουτάκι.

4. Επικοινωνείς εσύ πρώτος

Έχεις την αυτοπεποίθηση και τον αέρα, όταν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον να πλησιάσεις και να του μιλήσεις. Δεν φοβάσαι την απόρριψη, γιατί ξέρεις ποιος είσαι και προφανώς, δεν στέλνεις πια sms για να πεις αυτό που θέλεις, παίρνεις τηλέφωνο.

5. Ξεχωρίζεις τα προϊόντα στο μπάνιο σου

Αφρός ξυρίσματος, σαμπουάν, conditioner, κερί, πηλός, scrub, γαλάκτωμα. Έχεις μάθει ποια προϊόντα είναι για εξωτερική και ποια για εσωτερική χρήση και πόση ποσότητα χρειάζεσαι από το καθένα.

6. Περιποιείσαι την τριχοφυΐα σου

Προσέχεις την εμφάνιση, το μήκος και το σχήμα της τριχοφυΐας σου τόσο πάνω όσο και κάτω. Φροντίζεις να είναι καθαρό και λαμπερό το τρίχωμά σου, όπως φροντίζεις και το τρίχωμα του κατοικίδιου σου.

7. No drama, only queen

Έχεις μάθει να μην κάνεις σκηνές. Δεν λες ψέματα, δεν γίνεσαι χειριστικός ούτε αντιδράς μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είσαι ακριβής και συγκεκριμένος, το εκφράζεις ανοιχτά και με ειλικρίνεια και δεν κρατάς κακίες.

8. Ψηφίζεις

Ειδικά υποψήφιες και υποψηφίους που διάκεινται θετικά στα LGBT δικαιώματα.

10. Μαγειρεύεις

Έχεις μάθει να μαγειρεύεις τουλάχιστον κάνα δυο φαγητά, ακόμη κι αν βαριέσαι αφόρητα. Με πολύτιμο σύμμαχο το internet βρίσκεις τις πιο απλές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές και προσέχεις να προσλαμβάνεις τα απαραίτητα για τον οργανισμό σου θρεπτικά συστατικά, χωρίς υπερβολές.

11. Μπορείς και χωρίς τα apps

 

Έχεις κάνει αποδεδειγμένα, τουλάχιστον μία εβδομάδα, αποχή από όλα τα hook apps κι έχεις επιβιώσει. Είναι εθιστικά τα άτιμα.

12. Προσέχεις τη φυσική σου κατάσταση

Πηγαίνεις για τρέξιμο ή περπατάς πολύ. Αν κάνεις κάποιο άθλημα, παρακολουθείς μαθήματα yoga, χορού ή σηκώνεις βάρη ακόμη καλύτερα. Έχεις μάθει, επίσης, ότι μετά από κάθε δραστηριότητα πρέπει να κάνουμε καλό stretcing για να αποφύγουμε προβλήματα στο σώμα μας.

13. Προσέχεις το ντύσιμό σου

Ξέρεις τι να φορέσεις ανάλογα με την περίσταση και τι ταιριάζει με τον σωματότυπό σου. Έχεις μάθει τα ρούχα σου να μην είναι ούτε πολύ φαρδιά ούτε πολύ στενά, αλλά να αγκαλιάζουν το σώμα και πώς να ταιριάζεις διάφορα αξεσουάρ μ’ αυτά.

14. Ξέρεις τι θες σεξουαλικά

Το κακό σεξ δεν μας πειράζει… μέχρι τα 20. Μετά δεν έχει πλάκα. Από τα 20 και πέρα ξέρεις (ελπίζουμε) τι σου αρέσει σεξουαλικά και το λες άνετα και χωρίς ντροπή.

15. Διαβάζεις

Εφημερίδες, λογοτεχνία, το antivirus…τα πάντα! Παραμένεις ενήμερος για τα νέα και το τι γίνεται στον κόσμο, για να έχεις άποψη σ’ όλα εκείνα τα events των ενηλίκων που σε καλούν και δεν θες να στέκεσαι σαν αγγούρι.

16. Είσαι κοντά στην οικογένειά σου

Όταν σπουδάζεις, κυρίως αν έχεις περάσει σε άλλη πόλη, απομακρύνεσαι από την οικογένειά σου, όχι γιατί το θέλεις απαραίτητα, απλά συμβαίνει. Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κάτω από την ίδια στέγη με τους γονείς σου, μπορεί και να το θέλεις κομματάκι. Αλλά, ύστερα από αυτό το διάλειμμα χρειάζεται να επιστρέψεις και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου μαζί τους.

17. Πίνεις υπεύθυνα

 

Το να ξερνάς κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο δεν έχει πλάκα πια ούτε για τους φίλους σου, που σε μαζεύουν, ούτε για σένα, που θες τρεις μέρες να συνέλθεις. Προσέχεις το σώμα σου, πίνεις πολύ νερό κι όταν βλέπεις, ότι πας να το χάσεις συνεχίζεις με χυμό ή νερό. Εννοείται, ότι δεν πιάνεις τιμόνι το βράδυ που πίνεις.

18. Είσαι περήφανος για το σώμα σου

Πάντα υπάρχουν εκείνοι οι γκέι άντρες που μοιάζουν με τον θεό Απόλλωνα και τους θαυμάζουμε μα το δωδεκάθεο, αλλά παρόλο που είναι πολύ ωραίο να τους βλέπουμε και να τους αγγίζουμε, πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πού βρίσκουν τον χρόνο και τα χρήματα και καταφέρνουν να δείχνουν έτσι. Μετά τα 20, λοιπόν, έχεις μάθει να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου μ’ αυτά τα σώματα, αλλά να είσαι υγιής και να νιώθεις όμορφα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!