Ένα φιλί στην NFL κάνει μία όμορφη δήλωση για τα διαφορετικά είδη αγάπης

17/02/2017
από

Αξεπέραστα συγκινητικό ως προς τα συναισθήματα, δυνατό ως προς το μήνυμα και πέρα για πέρα αληθινό.

Φέτος, μία σειρά από φιλιά on cam κατά τη διάρκεια αγώνα της NFL (Εθνικής Ένωσης Ποδοσφαίρου) στο Ορλάντο, ήταν η απάντηση στα δραματικά γεγονότα που συντάραξαν την παγκόσμια κοινότητα την χρονιά που μας πέρασε.

Στην περιγραφή του βίντεο σημειώνεται:

“Για πολλά χρόνια, το φιλί στην κάμερα κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού αγώνα είναι μέρος της αμερικανικής αθλητικής κουλτούρας. Φέτος, η αγάπη δεν έχει ετικέτες μετατρέποντας το φιλί σε σύμβολο για την αγάπη χωρίς όρους και συμβάσεις. Στο γήπεδο, οι οπαδοί επευφημούσαν την αγάπη σ’ όλες τις μορφές της – ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο, την αναπηρία, την ηλικία ή τη θρησκεία.

Η αγάπη δεν έχει ετικέτες είναι ένα κίνημα για να ανοίξουμε τα μάτια μας στην ασυνείδητη προκατάληψή μας. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω των προκαταλήψεων, πολλοί από εμάς ακούσια σχηματίζουμε την γνώμη μας για τους ανθρώπους με βάση αυτό που βλέπουμε – είτε πρόκειται για τη φυλή, την ηλικία, το φύλο, τη θρησκεία, τη σεξουαλικότητα, ή την αναπηρία.

Με το να έχουμε επίγνωση της δικής μας προκαταλήψη, μπορούμε να εργαστούμε με τον εαυτό μας για τον τερματισμό των διακρίσεων στις οικογένειές μας, στους φίλους μας και στις κοινότητές μας.”

Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψουν, απλά απολαύστε το:

https://youtu.be/b-xScLIevw0?t=1




Δες και αυτό!