και οι 25 πόντοι … oops! οι 12 πόντοι, πάνε στην Ιταλία!

Κάποιοι δημοσιογράφοι με το ψευδώνυμο “Rocco Siffredi di Sanremo”, Dandolo και Tommasi, ισχυρίζονται πως τα “προσόντα” του Francesco αγγίζουν τα… 25 εκατοστά. Ο Dandolo λέει: “Τα νέα της ημέρας είναι γευστικά και αφορούν τα 25 εκατοστά του τραγουδιστή ου εντυπωσίασε με τον γορίλα του επί σκηνής”.

Ο Tommasiγράφει: “Ο σκηνοθέτης με ειδοποιεί πως ο Francesco έχει 25 καλούς λόγους να κερδίσει φέτος την κατηγορία καταξιωμένων καλλιτεχνών καθώς πέρσι κέρδισε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου. Ναι, θαύμα της φύσης… Ο γορίλας το έχει στο παντελόνι του!”…

Με τη νίκη του στο Sanremo Festival και την αποδοχή του να εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Eurovision (γιατί σύμφωνα με τους κανινισμούς ο νικητής του διαγωνισμού έχει δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αν το επιθυμεί), ο Francesco εκτόξευσε τη χώρα του στην πρώτη θέση των γραφείων στοιχημάτων, κάνοντας την Ιταλία το μέχρι στιγμής μεγάλο φαβορί να κερδίσει το διαγωνισμό.

Στους στίχους του τραγουδιού του περιλαμβάνεται και το ελληνικό ρητό “τα πάντα ρει” του Ηράκλειτου καθώς το τραγούδι μιλάει για το κάρμα. Παράλληλα όμως, στους στίχους γίνεται αναφορά στον οίκο Chanel κάτι που θα πρέπει να αλλάξει καθώς οι κανονισμοί απαγορεύουν τη χρήση οποιουδήποτε brand name σε τραγούδι.

Παρόλα αυτά το τραγούδι με την απλότητά του, έχει κερδίσει τους Eurofans καθώς το χορευτικό με τον γορίλα επί σκηνής όχι μόνο δεν αγγίζει το κιτς αλλά θεωρείται πανέξυπνο, φρέσκο και επιτέλους διαφορετικό. Έτσι εμείς θα σας βοηθήσουμε να μάθετε από τώρα τη χορογραφία με τον παρακάτω πανεύκολο οδηγό!

https://www.instagram.com/p/BQgoVHMDoUm/

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!