#AthensLgbtParty: O πληρέστερος οδηγός LGBT διασκέδασης

15/02/2017

Ο πιο ολοκληρωμένος LGBT οδηγός διασκέδασης για εσένα που δε θες να πάνε οι επόμενες μέρες σου (δηλαδή οι νύχτες σου) χαμένες. Διανύουμε, εξάλλου, στιγμές καρναβαλιού και το know-how επιβάλλει ξέφρενα πάρτι. Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές μας.

SODADE2

Με κεντρικό σύνθημα το “ΓΟΥΙ ΛΑΒ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ” το Sodade μας προσκαλεί αύριο το βράδυ (16/2) να το τσικνίσουμε με φρι σουβλάκι και την αντίστοιχη Γρικ Τρας Μιούζικ.

Για την Παρασκευή τώρα (17/2), το Sodade μας καλεί στις γνωστές So Fridays βραδιές με special guest καλεσμένο τον G.Pal! Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους και αξιοσέβαστους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς/DJs/remixers που ξεχωρίζουν στο εξωτερικό.


S-CAPE

Αν κι εσύ πιστεύεις ότι σου πάνε τα ροζ (εμείς σίγουρα το πιστεύουμε) μην χάσεις την ευκαιρία να επισκεφθείς το S-cape, σε ένα διήμερο ultra pink party. Παρασκευή και Σάββατο (17 & 18) βράδυ όλοι λέμε “sou pan ta roz”.


ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ

Η Μυροβόλος γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη (16/2), μ΄ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού με λαχταριστά και πεντανόστιμα εδέσματα. Το κρασί, η τσικουδιά, και το ρακόμελο θα ρέουν άφθονα, ενώ ταυτόχρονα η διασκέδαση θα κορυφωθεί με τους Σκόρπιους Σκορπιούς σε ένα πρόγραμμα όλο εκπλήξεις!


Τέσσερα super party σε 3 βραδιές με όλα τα αστέρια σε παρέλαση. Την Πέμπτη (16/2) υποδεχόμαστε το Together Tour στο level -1 με τον σπουδαίο Ελληνα dj και παραγωγός Γιώργος Σπηλιόπουλος (GSP) να πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία με την εκρηκτική Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Amannda. Ενώ στο Level 0, η καθιερωμένη NtefiKnights βραδιά. Το γλέντι δε σταματά εδώ μιας και την Παρασκευή (17/2) επιστρέφουμε στην δεκαετία του 90 με το Back to the 90s Party ενώ το Σάββατο (18/2) το Αpartment μας καλεί στο Kluster World Tour με γνωστούς Djs και GoGo Boys.

NOIZ 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ΝΟΙΖ μας περιμένει για να γιορτάσουμε μαζί την Τσικνοπέμπτη (16/2)! Παγωμένες μπύρες, ζεστά σουβλάκια κατευθείαν από τη θράκα μας και ελληνική μουσική μέχρι πρωίας! Στα decks o Yannis Skevofylax.


ΒΕΑVER

Την Πέμπτη 16/2 στις 21:30 η Ρίτα θα συναντήσει την Καίτη και οι Βιg Alice θα μπλεχτούν με τον Τόλη, γιατί η Ζωή Παρασίδη θα επιλέγει τα αγαπημένα της «λαϊκά μπλουζ» στα decks του Beaver!


BIZZAR

Κι ένα πάρτι καρναβαλιού για το τέλος. Το Bizzar σας περιμένει αυτό το Σάββατο (18/2) ντυμένους με τα πιο ευφάνταστα κοστούμια σας. Κι επειδή δεν είναι αχάριστο θα βραβεύσει και την καλύτερη στολή.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!