Βρετανική εφημερίδα κάνει outing σε νεαρό νοσοκόμο

15/02/2017
από

Ήταν πριν από δύο μέρες όταν η βρετανική εφημερίδα Τhe Sun δημοσίευσε ένα άρθρο, αποκαλύπτοντας το παρελθόν ενός νέου νοσοκόμου ως gay πορνοστάρ.

Το άρθρο, που έφερε την περιγραφή “Άτακτος και νοσοκόμος: Σας αποκαλύπτουμε ότι ένας νοσοκόμος σε κορυφαίο νοσοκομείο είναι πρώην πορνοστάρ που πρωταγωνίστησε σε 23 X-rated ταινίες, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του”, αποκάλυπτε το όνομα, την ηλικία, το πρόσωπο, καθώς και το νοσοκομείο που εργάζεται ο νοσοκόμος. Ενώ, κατέληγε:“Φαίνεται πως δεν έχουν υπάρξει κάποια παράπονα από τους ασθενείς ή το προσωπικό, σχετικά με την προηγούμενη ενασχόληση του νοσοκόμου, που ενημερώθηκαν για το παρελθόν του όταν η The Sun διερεύνησε την ιστορία”. 

 

Το άρθρο, βέβαια, δεν εξηγούσε γιατί η ιστορία αυτή παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον ή πως σχετίζεται με την ικανότητα του νοσοκόμου να φροντίζει τους ασθενείς του.

Φυσικά, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν πολλές, με αποτέλεσμα η εφημερίδα να το κατεβάσει από την ιστοσελίδα της.

 

Αν κι ο νεαρός νοσοκόμος αρνείται τη συμμετοχή του στο δημοσίευμα αυτό, η εφημερίδα επικαλείται τ΄όνομά του, ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, φαίνεται να έστειλε φωτογράφους στο σπίτι του για να τον απαθανατίσουν σε προσωπικές στιγμές.

 




Δες και αυτό!