8 LGBT λογαριασμοί στο Instagram για να ακολουθήσεις

15/02/2017
από

Το instagram είναι από τα πιο αγαπημένα social media για να ξεφεύγεις. Δεν υπάρχει πιο χαλαρωτικό πράγμα από το να αράζεις στον καναπέ, μετά από μία δύσκολη μέρα, να ανοίγεις το instagram στο κινητό και ν’ αρχίσεις να σκρολάρεις για πάντα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.

Το instagram μπήκε στη ζωή μας το 2010. Επτά χρόνια μετά σκέφτεται κανείς, πώς ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς αυτό! Πώς παίρναμε αυτήν την μοναδική αυτο-ικανοποίηση που μας χαρίζουν οι καρδούλες; Πώς θα είχαμε καταφέρει να ανακαλύψουμε τις insta-persones και τα insta-μοντέλα; Ποιος ξέρει… Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά, όμως είναι, ότι το Instagram είναι στην πραγματικότητα ένας δημιουργικός χώρος. Δίνει την ευκαιρία στους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, φωτογράφους να μοιραστούν την δουλειά τους και τα πράγματα που τους εμπνέουν.

Παρακάτω, μαζέψαμε αγαπημένους λογαριασμούς Instagram με LGBTQI περιεχόμενο μόνο για σας.

1. @NicoletteMason

Η Nicolette Mason είναι διάσημη στο διαδίκτυο ως fashion & lifestyle blogger μετά την αποφοίτησή της από το Parsons School of Design. Σήμερα, γράφει σε διάφορα blog και sites σε όλον τον κόσμο και είναι συντάκτρια στο Marie Claire. Η Mason και η σύζυγό της, Ali, παντρεύτηκαν πέρυσι. Το χειροποίητο νυφικό της ήταν Christian Siriano.

2. lezbackpack

Η Melissa Langley ξεκίνησε Lez Backpack, ενώ ζούσε στο εξωτερικό. Τώρα βρίσκεται στο Τέξας των ΗΠΑ. Η Langley ανεβάζει φωτογραφίες με την κοπέλα της Christina Bly όταν ταξιδεύουν μαζί.

3. larahotzphotography

Η Lara Hotz είναι φωτογράφος από το Σίδνεϊ, που ειδικεύεται στις (ιδιαίτερα πανέμορφες) φωτογραφίες γάμων. Ο λογαριασμό της είναι γεμάτος με ονειρεμένες φωτογραφίσεις από γάμους που αιχμαλωτίζουν στον φακό λεπτομέρειες και την αλήθεια του event. Η Hotz (κάτω δεξιά) παντρεύτηκε την εκλεκτή την καρδιάς της το περασμένο έτος.

4. whododatlikedat

Ενώ είμαστε ακόμα (SPOILER ALERT) σε κατάσταση πένθους για την χαριτωμένη Poussey από το Orange Is The New Black, η ηθοποιός ανακοίνωσε πρόσφατα τον αρραβώνα της με την σεναριογράφο της σειράς Lauren Morelli. Το Instagram της είναι γεμάτο με φωτογραφίες από το cast, την Morelli και πολλές selfie που έχουν μαζί. Το ακολουθούμε για να νομίζουμε ότι η Poussey ποτέ δεν μας άφησε.

5. coltonlhaynes

Ο ηθοποιός, Colton Haynes (Green Arrow) έκανε coming out πρόσφατα ραγίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων έφηβων κοριτσιών σ’ όλο τον κόσμο. Το Instagram του Haynes είναι ένα ξεκαρδιστικό μείγμα από βίντεο, αυτο-προβληματισμούς και μεταμφιέσεις.

6. gender.fluids

To Gender Fluids είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Λαμβάνει κοινοποιήσεις από gender fluid άτομα απ΄όλο τον κόσμο και τα δημοσιεύει. Είναι αυτό το κάτι που δεν ήξερες, αλλά σου έλειπε. Ξεκίνα να το ακολουθείς και θα δεις πόσο δίκιο έχουμε.

7. mickalenethomas

Mickalene Thomas: Καλλιτέχνιδα από την Νέα Υόρκη. Ειδικεύεται στο κολάζ. Ανεβάζει στο instagram δικά της έργα και φωτογραφίες.

8. georgehtakei

Ο George Takei είναι ένας θησαυρός. Ο ηθοποιός του Star Trek είναι LGBT ακτιβιστής, και ποστάρει κυρίως εικόνες από memes με χιουμοριστικό περιεχόμενο, αλλά περιστασιακά μας χαρίζει και δικές του φωτογραφίες.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!