Οι εταιρίες που συμπεριέλαβαν gay ζευγάρια στις διαφημίσεις για τον Αγ. Βαλεντίνο

14/02/2017
από

Η LGBTI ορατότητα στον χώρο της διαφήμισης αυξάνεται σ’ όλο τον κόσμο κι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλων των ειδών οι εταιρίες σιγά-σιγά συμπεριλαμβάνουν LGBT ζευγάρια στις διαφημίσεις τους για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, από εταιρίες αυτοκινήτων μέχρι εταιρίες λαδιού για τηγάνι.

Η Mercedes Benz της Αυστραλίας προώθησε παγκοσμίως ένα μικρό βίντεο, όπου παρουσιάζονται εικόνες ζευγαριών που κρατούν με τα χέρια τους τον λογότυπο της εταιρίας. Τα ζευγάρια που επιλέχθηκαν είναι όλων των ειδών: “Θέλαμε να δείξουμε την υποστήριξή μας για την ποικιλομορφία σ’ όλους, είμαστε περήφανοι να δείξουμε την υποστήριξή μας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου“, λέει ο διευθυντής επικοινωνίας της Mercedes Benz, David McCarthy στο Gay Star News.

Η εταιρεία καρτών Hallmark συμπεριέλαβε τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια τόσο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όσο και για τα Χριστούγεννα.

Τα Βρετανικά σούπερ μάρκετ Sainsbury επίσης, δείχνουν την υποστήριξή τους στα LGBTI άτομα κυκλοφορώντας την πρώτη ομόφυλη κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος.

Φέτος, η Lush της Αυστραλίας και της Βόρειας Αμερικής ξεχώρισε για τις διαφημιστικές της καμπάνιες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που συμπεριέλαβε ποικίλα LGBTI ζευγάρια.

Ένας απροσδόκητος υποστηρικτής, που έκανε την εμφάνισή του την ημέρα των ερωτευμένων είναι η εταιρεία παραγωγής μαγειρικού λαδιού από τις Φιλιππίνες, Minola. Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία κυκλοφόρησε μια διαφήμιση η οποία έδειχνε ένα άνδρα να επιστρέφει στο σπίτι του με τα πόδια. Φτάνοντας σπίτι όπου και να κοιτάξει τον γεμίζει με αγάπη. Τελικά, βρίσκει μαγειρεμένο φαγητό από τον σύντροφό του.




Δες και αυτό!