Το FASMA Festival ταξιδεύει για πρώτη φορά στο Μιλάνο

06/02/2017
από

Το FASMA Festival ταξιδεύει εκτός συνόρων για 1η φορά στο Μιλάνο κι εδώ, στο antivirus, δεν μπορούμε, παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

 

Valerio Tricoli

Έτσι, όλα είναι έτοιμα για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:00. Το FASMA θα βρεθεί στην ιταλική πόλη της υψηλής αισθητικής, σε μια σύμπραξη με τον χώρο μουσικού πειραματισμού Standards και μέσω των residents S / V / N / Savana και του οργανισμού sound art Frequente, όπου προσκαλεί τους Valerio Tricoli, Heith και Kondaktor σε μια βραδιά ηλεκτρο-ακουστικής εξερεύνησης.

Heith

O Valerio Tricoli, αναγνωρισμένος Ιταλός συνθέτης, δημιουργεί μουσική αντλώντας στοιχεία από ποικίλες ηχητικές πηγές και χρησιμοποιώντας αναλογικά ηλεκτρονικά όργανα και κασέτες. Τα σετ του επικεντρώνονται στον αφηγηματικό αυτοσχεδιασμό, με θραυσματικές και δυναμικές φόρμες, δημιουργώντας μια συναρπαστική μείξη Musique Concrète και ηλεκτροακουστικής μουσικής, όπως αποτυπώνονται στις κυκλοφορίες του “Misery Lares” και “Clonic Earth” στην PAN.

kondaktor

Τον Tricoli θα προλογίσει το πειραματικό σχήμα του Daniele Guerrini, Heith. Το πρότζεκτ του συνιδρυτή της Haunter Records στοχεύει στη δημιουργία μιας δυναμικής, καθηλωτικής ατμόσφαιρας, χρησιμοποιώντας τη μελαγχολία και την ένταση ως κινητήριες δυνάμεις του.

Heith2

Συνεργάτης του Guerrini για τη βραδιά θα είναι ο Giulio Nocera, Ιταλός συνθέτης με υπόβαθρο μουσικού αυτοσχεδιασμού σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Προσεγγίζοντας τη μουσική με σκηνοθετική σκοπιά, ο Nocera αντιμετωπίζει τον ήχο σαν οπτικό στοιχείο.

Valerio Tricoli

Υπεύθυνος για το εναρκτήριο σετ της βραδιάς είναι ο Kondaktor, πολύπλευρος DJ, παραγωγός και συνιδρυτής της πειραματικής ετικέτας Modal Analysis.

Standards
Via Maffucci 26
20158 Milano
Είσοδος: 5€




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!