H Loreen κάνει coming out: “Είμαι bisexual”

Την Loreen σίγουρα τη γνωρίζετε. Είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision του 2012 με το υπέροχο “Euphoria”, το τραγούδι που έμεινε στην ιστορία του διαγωνισμού τόσο για τη δημοτικότητά του όσο και για το σκορ που έλαβε.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Σουδηική τηλεόραση ανακοίνωσε τους συμμετέχοντες της φετινής Σουδικής επιλογής και ανάμεσα στους 28 συμμετέχοντες είμαε με μεγάλη έκπληξη την επιστροφή της Loreen.

Έτσι η Loreen διεκδικεί για μια ακόμη φορά την εκπροσώπηση της Σουηδίας στη Eurovision. Και για αυτό το λόγο άρχισε να δίνει και πάλι συνεντεύξεις στα Σουηδικά ΜΜΕ.

Στην τελευταία της συνέντευξη αποκάλυψε πως είναι bisexual: “Πολλοί είναι τόσο επικεντρωμένοι στο σεξ και τη σεξουαλικότητα. Η αγάπη είναι πολλά περισσότερα από αυτά. Συνήθως λέω ‘η αγάπη είναι εκεί που θα τη βρεις’. Αυτό σε κάνει bisexual; Ναι, για να είμαι ειλικρινής. Τότε μπορώ να πω ότι απλά είμαι εκεί. Δεν μου λείπει η αγάπη, κατά αυτό τον τρόπο”.

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!