Ηθοποιός της σειράς Coronation Street, κάνει coming out ως gay

01/02/2017
από

Ο Rob Mallard, ηθοποιός της σειράς Coronation Street, έκανε coming out ως gay.

Ο 25χρονος ηθοποιός είχε ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να κάνει coming out τώρα, που πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά ενσαρκώνοντας έναν straight ρόλο.


«Ποτέ δεν σκέφτηκα να κρατήσω μυστικό ότι είμαι gay», είπε στο Gay Times.

«Η μόνη ανησυχία που είχα στην αρχή ήταν ότι, αν τηλεοπτικά είμαι με μία γυναίκα, θα έπειθα άραγε το κοινό, που γνωρίζει ότι είμαι gay στην πραγματική μου ζωή με την ερμηνεία μου;”

«Αλλά αυτό“, συνεχίζει, “ήταν μόνο ένας δικός μου φόβος, γιατί πιστεύω, ότι το κοινό τελικά πιστεύει, ότι είμαι ο ρόλος του παίζω.

Ο Mallard έκανε αρχικά coming out στα 18 του σε φίλους και στην οικογένειά του, οι οποίοι προφανώς αισθάνθηκαν λίγο αμήχανα.

«Ήμουν πολύ τυχερός», λέει. «Η οικογένειά μου αισθανόταν απλά αμηχανία, αγκάλιασαν το γεγονός με χιούμορ και ζεστασιά όλα αυτά τα χρόνια.»

Στην σειρά που παίζει ο Mallard ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα, ο οποίο σεναριακά θα έχει σεξουαλική επαφή με την Sinead Tinker τον επόμενο μήνα.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται στη σειρά Coronation Street από το Νοέμβριο του 2016 ως το τρίτο πρόσωπο με το όνομα Daniel.

Διαδέχτηκε τον Lewis Harney, ο οποίος έπαιξε τον ίδιο χαρακτήρα μεταξύ από το 1995 ως το 1997 και τον Dominic Holmes, που ήταν ο Daniel το 2007.

Ο Mallard προσθέτει: «Μεγάλωσα βλέποντας Coronation Street, έτσι το να πρωταγωνιστώ σ’ αυτό και να είμαι ο Daniel είναι πολύ συναρπαστικό για μένα».




Δες και αυτό!