Καταρράκτες σοκολάτας στο GB Corner Gifts & Flavors στην Αθήνα

30/01/2017
από

Η καρδιά της Αθήνας πλημμύρισε με λαμπερούς καλεσμένους, αλλά και με τις ξεχωριστές γλυκιές γεύσεις του διάσημου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Η πιο διάσημη «γωνιά» της Αθήνας, το GB Corner Gifts & Flavors, άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου για να υποδεχθεί πλήθος φίλων στο πλαίσιο των εγκαινίων του. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στον μαγικό “shopping” κόσμο του ανακαινισμένου GB Corner Gifts & Flavors και να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά προϊόντα και τα πρωτότυπα είδη δώρων που διαθέτει. Την παράσταση έκλεψαν οι καταρράκτες σοκολάτας που «έντυσαν» της βιτρίνες του GB Corner.

Σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, οι καλεσμένοι γνώρισαν από κοντά τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher και γεύτηκαν τις υπέροχες γλυκιές του δημιουργίες που φιλοξενούνται στον καινούριο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος. Γαλλικές τάρτες, πάστες αλλά και τα φημισμένα σοκολατάκια και σοκολάτες του Arnaud Larher μάγεψαν τον ουρανίσκο των καλεσμένων και εντυπωσίασαν για την κομψή τους εμφάνιση και για τη φίνα γεύση τους.

Τarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honoré Bahia καθώς και πρωτότυπα κέικ σε διάφορες γεύσεις έκλεψαν την παράσταση μέσα από την εντυπωσιακή βιτρίνα.

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν επίσης τα απολαυστικά πολύχρωμα macarons της Μεγάλης Βρετανίας σε κλασικές, αλλά και Ελληνικές γεύσεις με μαστίχα, χαλβά, ελαιόλαδο και λουκούμι τριαντάφυλλο, γνώρισαν τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων και είδαν από κοντά τα επώνυμα γυναικεία ρούχα Zeus + Dione, αλλά και τις κασμιρένιες δημιουργίες Brunello Cucinelli.

Infos: Το GB Corner Gifts & Flavors λειτουργεί: Δευτέρα ως Σάββατο 11:00 – 20:00, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 3330750. Για online αγορές επισκεφθείτε το grandebretagnestore.com




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!