O “άτακτος” Tom Daley σε εξώφυλλο βρετανικής tabloid εφημερίδας

23/01/2017
από

Ο Ολυμπιονίκης στην κατάδυση, Tom Daley, καλύπτει το εξώφυλλο της Βρετανικής εφημερίδας THE SUN‘ με αφορμή την απιστία του προς τον σύντροφό του Dustin Lance Black.

Ο τίτλος της μεγαλύτερης showbiz εφημερίδας στο Ηνωμένο Βασίλειο THE SUN αναφέρει: “Ο δύτης είναι άτακτο αγόρι!

Το επίμαχο βίντεο, που διέρρευσε δείχνει τον Daley σε μία τολμηρή σκηνή μόνο με το εσώρουχό του. Ο Ολυμπιονίκης δύτης αναφέρει, ότι δεν βρέθηκε ποτέ από κοντά με τον εν λόγο fan, κι ότι αντάλλαξαν μόνο κάποια μηνύματα μέσω διαδικτύου.

Το ζευγάρι αναφέρει στη THE SUN, ότι είναι ξανά μαζί μετά από έναν 7μηνο χωρισμό, κατά την διάρκεια του οποίου ο Daley μοιράστηκε στο Snapchat ένα βίντεο με κάποιον fan του.

Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, αυτό είναι κάτι, που μπορεί να συμβεί στον καθένα“, αναφέρει ο Daley, σχετικά με τη δημοσιότητα που πήρε το βίντεο.

Είμαι 22 χρονών και (στη γενιά μου), όταν μιλάει κανείς, μέσω των social media, αυτό δεν σημαίνει τίποτε παραπάνω. Εκεί αρχίζει κι εκεί τελειώνει. Τα πράγματα είναι πιο προσβάσιμα χάρη στο διαδίκτυο, πιο εύκολο να διαδοθούν και να διαρρεύσουν δεδομένα και το ίδιο εύκολα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όπως ο άνεμος, που φουντώνει τη φωτιά.

Δεν έκανα κάτι περισσότερο ή λιγότερο απ’ ό,τι κάνει κάθε άλλος 22χρονος. Κι εδώ είναι, που φαίνεται η σημαντικότητα της δύναμης της σχέσης μας με τον Dustin σε στιγμές ειλικρίνειας κι εμπιστοσύνης“.


Ο 42χρονος σκηνοθέτης Black, σύντροφος του Daley, είχε κι εκείνος στο παρελθόν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, όταν είχαν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες του στο δίκτυο, ενώ προς υπεράσπιση του συντρόφου του, δηλώνει, ότι το διάστημα, που ανέβηκε το βίντεο του Delay οι δυο τους ήταν χωρισμένοι και “το τι έκανε το Tom εκείνο το διάστημα είναι δικό του θέμα“.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Black, ο οποίος ετοιμάζεται τον επόμενο μήνα να κυκλοφορήσει την νέα μίνι σειρά του ABC με θέμα τα LGBT δικαιώματα με τίτλο: “When We Rise“, αναφέρει:

Ο Tom κι εγώ συζητάμε τα πάντα κι αυτό είναι το μυστικό, που μας κρατάει δεμένους στις δύσκολες καταστάσεις“. Ο Tom όταν τα ξαναβρήκαν εκμυστηρεύτηκε στον Dustin ό,τι είχε προηγηθεί το διάστημα, που ήταν χωρισμένοι κι ότι είχε κάνει διαδικτυακό σεξ.

Δεν έχουμε μυστικά στη σχέση μας. Είμαστε ειλικρινείς κι ανοιχτοί στο να συζητήσουμε οτιδήποτε“, συνεχίζει ο Dustin.

Κάποιες φορές χρειάζεται να περάσεις λίγο καιρό μακρυά από τον άλλον για να καταλάβεις πόσο πολύ τον λατρεύεις“, λέει ο Daley στην THE SUN.

Οι δυο τους απολαμβάνουν τη δημοσιότητα, όπως και τα straight διάσημα ζευγάρια. Παρόλα αυτά, το NBC Shorts κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ποτέ δεν ανέφερε τη σχέση του Daley με τον σκηνοθέτη, ή ότι ο Daley είναι gay, οπότε μ’ έναν τρόπο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς ισότιμα.




Δες και αυτό!