Ruby Rose: Θέλω να είμαι το άτομο που ήθελα να έχω δίπλα μου όσο μεγάλωνα

20/01/2017
από

Η Αυστραλιανή ηθοποιός Ruby Rose φωτογραφίζεται για το περιοδικό EDIT και μιλά ανοιχτά για τον επαναπροσδιορισμό φύλου, το bulling και τις στιγμές, που μπέρδευαν το φύλο της.

 

Η Rose, έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην 3η season της επιτυχημένης σειράς “Orange Is the New Black” και δηλώνει, ότι δεν ήταν πάντα η λαμπερή παρουσία, που είναι σήμερα. Κατά την παιδική της ηλικία, είχε δυσκολία με το σώμα και το φύλο της και αναφέρει:

Το μόνο που ήθελα μεγαλώνοντας ήταν να μπορώ να έχω ένα αντρικό όνομα – Charlie, Billy, Max, Frankie. Κι αυτό, όταν την ίδια στιγμή, η μητέρα μου με ήθελε μια μικρή πριγκίπισσα! Όλα τα κορίτσια της ηλικίας μου είχαν Barbies κι εγώ είχα χελωνονιτζάκια και Superman…λάτρευα το κόμικ Archie κι έπαιζα ποδόσφαιρο με τ’ αγόρια.”

Όταν ενηλικιώθηκε γύριζε συχνά στο μυαλό της η ιδέα της επέμβασης επαναπροσδιορισμού φύλου, αλλά είναι ευτυχισμένη, που τελικά δεν προχώρησε στην υλοποίηση της. Η Rose εξηγεί: “Είμαι γυναίκα…Θέλω μία μέρα να κάνω παιδιά, οπότε είμαι ευτυχισμένη, που δεν έκανα αυτή την αλλαγή νωρίτερα στη ζωή μου.

Σχετικά με την απότομη δημοσιότητα, που πήρε μετά τη συμμετοχή της στο “Orange Is the New Black” σχολιάζει: “Όταν λίγο ηρέμησαν τα πράγματα μόνο τότε συνειδητοποίησα το τι είχε γίνει. Έχω κάποιες ξαφνικές στιγμές συνειδητοποίησης, ακόμη και σήμερα, που αναρωτιέμαι ‘στ’ αλήθεια συμβαίνει αυτό στη ζωή μου’; Γιατί αυτή τη στιγμή έχω συμμετοχή σε 4 ταινίες για το 2017, ενώ 18 μήνες πριν είχα μόλις μία.

Η ίδια προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητά για καλό σκοπό και αισθάνεται, ότι μπορεί να αποτελέσει πρότυπο γι’ άλλους ανθρώπους, που προβληματίζονται γύρω από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό και προσθέτει: “Θέλω να είμαι το άτομο, που θα ήθελα να είχα δίπλα μου όσο μεγάλωνα.

Για τα 30ά της γενέθλια, ο Vin Diesel της ετοίμασε ένα μοναδικό θεματικό party – με ρίψεις τσεκουριού! “Είναι σαν μπόουλινγκ, αλλά με τσεκούρι. Ο σκοπός είναι να χτυπήσεις έναν στόχο στον τοίχο… Είναι δύσκολο, αλλά εγώ κι ο Vin είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί, οπότε τα πήγαμε πολύ καλά.




Δες και αυτό!