Γίνε γκουρμέ σε 20′ λεπτά με αυτό το πιάτο και κάνε τον να σε ερωτευτεί! Γιατί θα σε ερωτευτεί δεν παίζει…

Υλικά που θα χρειαστείς:

  • 2 κ.σ. βούτυρο Κέρκυρας
  • 500 γρμ. φαρφάλες (βρασμένες για 9 λεπτά σε αλατισμένο νερό)
  • 4 φιλετάκια κοτόπουλο ( από μπούτι) κομμένο σε λωρίδες
  • 5-6 μανιτάρια πόρτο μπέλο ( ξεφλουδισμένα και κομμένα στα 2)
  • 2 φιρίκια κομμένα σε κύβους χωρίς να τα ξεφλουδίσεις.
  • 200 – 250 γρμ. ( 1 ποτήρι) κόκκινο γλυκό κρασί
  • Αλάτι, πιπέρι.

Πώς να το φτιάξεις:

Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρεις με το βούτυρο (αφού κάψει καλά)  το κοτόπουλο και όταν πάρει χρώμα προσθέτεις τις φαρφάλες τα μανιτάρια και το φιρίκι ανακατεύουμε και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 2 – 3 λεπτά.  Σβήνεις με το κρασί αλατοπιπερώνεις.

Άφησε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά!

Τόσο εύκολο ήταν…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μαγειρεύω, πολλές φορές ακόμη και στον ύπνο μου.
Όταν ήμουν δεκάξι ήξερα ότι ήθελα πλέον να γίνω μάγειρας.
Μετά τις σπουδές μου, ακολούθησαν συνεργασίες με πολύ μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας και όχι μόνο. Πλέον παρέχω υπηρεσίες private chef και τους τελευταίους μήνες ασχολούμαι με το food blogging (charisalexandres.com)