Μουσικός παραγωγός της country αποκαλύπτει ότι είναι gay

16/01/2017
από

Ο Cody Alan, διάσημος μουσικός παραγωγός country μουσικής στην Country Music Television και στο iHeartRadio, αποκάλυψε μέσα από ένα post στο instagram, ότι είναι gay.

Έχει δύο παιδιά στην εφηβεία με την πρώην γυναίκα του και περιγράφει το ταξίδι του μέχρι να αποφασίσει να προχωρίσει στην αποκάλυψη:

Καθώς ξεκινάμε τη νέα χρονιά, υπάρχει κάτι, που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Είμαι gay. Αυτό δεν είναι επιλογή μου, αλλά το γνώριζα για τον εαυτό μου όλη μου τη ζωή.

Κατά την διάρκεια τη ζωή μου πέρασα μέσα από διάφορες αλλαγές, το γάμο, το διαζύγιο, την πατρότητα, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες – προσγειώθηκα εκείνη την ημέρα, κι από τότε είμαι πιο χαρούμενος και πιο υγιής, περισσότερο από πότε. Και επιτέλους, αισθάνομαι αρκετά άνετα να το μάθουν όλοι για μένα.

Ευχαριστώ για την συμπόρευση και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας, ελπίζω αυτό το νέο για μένα να μην διαφοροποιήσει τον τρόπο που με βλέπετε. Είμαι ο ίδιος Cody, που ήμουν πάντα. Η μόνη διαφορά είναι ότι πια γνωρίζω κάτι παραπάνω για τον εαυτό μου.

Η ελπίδα μου για το μέλλον είναι να ζήσω περισσότερο έντιμα, αυθεντικά, με αγάπη και με την δυνατότητα να ζήσω τη ζωή μου ανοιχτά. Ο καθένας μας έρχεται σ΄αυτή τη ζωή για να ζήσει ευτυχισμένος και χαρούμενος με τον εαυτό του, χωρίς να έχει σημασία ποιος είναι, ποιον αγαπά, από ποια χώρα προέρχεται, ή ποιες άλλες ταμπέλες του επιφυλάσσει η ζωή. Σας ευχαριστώ και πάλι.”

Ο παραγωγός έχει λάβει εκατοντάδες υποστηρικτικά σχόλια από το κοινό του.

Μία θαυμάστριά του σχολίασε χαρακτηριστικά: “Δεν μπορώ να φανταστώ το μέγεθος του κουράγιου που χρειάστηκε για να κάνεις αυτή την ανακοίνωση, ειδικά σε σχέση με το κοινό που σε ακολουθεί, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για σένα, θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ απελευθερωμένος πια.

Ελπίζω σε ένα κόσμο, που κάποτε οι άνθρωποι δεν θα χρειάζεται να ανακοινώνουν το οτιδήποτε, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους straight, για τους οποίους δεν εγείρεται η ανάγκη για κάνουν οποιαδήποτε ανακοίνωση. Συγχαρητήρια γι’ αυτό το μεγάλο βήμα στην ζωή σου!”

Κάποιος άλλος προσθέτει: “Πάντα πίστευα ότι δεν έχει σημασία ποιον διαλέγεις να αγαπάς – αυτό που έχει σημασία είναι το ποιος είσαι…και εσύ, αγαπημένε μου, είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, που με χαρά παρακολουθώ την πορεία σου και ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν! Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και αγάπη φίλε μου!”

 




Δες και αυτό!