Peel off Black Mask της Lavish Care

16/01/2017

Πείτε ΑΝΤΙΟ μαύρα στίγματα με τη νέα μάσκα καθαρισμού προσώπου Peel off Black Mask της Lavish Care!

Η εταιρία Tast Group δημιούργησε την πλέον επαναστατική λύση για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα μια για πάντα. Η νέα ελληνική μάσκα καθαρισμού προσώπου Peel off Black Mask της Lavish Care, χάρη στη μοναδική σύνθεση της, βοηθά στην αποτελεσματική απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και στην καταπολέμηση της λιπαρότητας. Με συχνή χρήση, θα δείτε το πρόσωπο σας να λάμπει και την επιδερμίδα σας να είναι λεία και λαμπερή.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της Peel off Black Mask οφείλεται στα ενεργά συστατικά της. Η Peel off Black Mask περιέχει ενεργό άνθρακα ειδικά επεξεργασμένο ώστε να απορροφά τη λιπαρότητα αφήνοντας το δέρμα απαλό και καθαρό, καθώς και πανθενόλη που ενυδατώνει το πρόσωπο και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Η Peel off Black Mask εφαρμόζεται ομοιόμορφα, στερεοποιείται ταχύτατα και αποσπάται σε χρόνο ρεκόρ χωρίς να προκαλεί δυσάρεστους ερεθισμούς στο δέρμα. Μία δοκιμή θα σας πείσει!

Η Peel off Black Mask είναι δερματολογικά ελεγμένη και απόλυτα ασφαλής για εφήβους. Η τιμή της διαμορφώνεται στα 24,90 €.

Σχετικά με την TAST GROUP

Η ελληνική εταιρία TAST GROUP, με έδρα της την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς διαθέτοντας στο πορτοφόλιο της τα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών Quickgel® , τις αυξητικές κρέμες σώματος Lavish Body Care και τα προϊόντα μαλλιών Hairlab. Η εταιρία, αναγνωρίζοντας τις ταχύτατες αλλαγές στις τάσεις της μόδας και της αγοράς, επενδύει συστηματικά στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων που θα ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Η εταιρία σε συνεργασία με μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, διεξάγει εκτενείς ελέγχους και δοκιμές στα προϊόντα της ώστε να δρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Σκοπός της εταιρίας είναι τα προϊόντα της να εναρμονίζονται με τα θέλω του σύγχρονου καταναλωτή στο χώρο της ομορφιάς.




Δες και αυτό!