Gay πορνοστάρ έδειρε τον σύντροφό του επειδή τον έπιασε να βλέπει gay πορνό

04/01/2017

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε ένας gay πορνοστάρ, αφού έδειρε τον σύντροφό του επειδή τον έπιασε να παρακολουθεί gay πορνό.

Ο Jared Louis Valezquez, γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες των “Raging Stallion” και “Next Door Ebony” ως Tyce Jax, κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του Bobby Hamill.

Σύμφωνα με τον Hamill, ο Valezquez προσπάθησε να τον πνίξει ενώ απείλησε να τον σκοτώσει με ένα μαχαίρι.

“Όταν με είδε να βλέπω, με ρώτησε: Χρειάζεται να το κάνεις τώρα αυτό; Μου έσπασε το iPad και άρχιζε να φωνάζει. Όταν προσπάθησα να φύγω μου άρπαξε τα κλειδιά και με έσπρωξε. Με κόλλησε στον τοίχο και με έπιασε από τον λαιμό για να με πνίξει. Μετά με πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να με χτυπά. Όταν σηκώθηκα του πέταξα ένα γυάλινο μπολ. Άρπαξε ένα μαχαίρι και απείλησε. Κάλεσα την αστυνομία…”

Όταν ο Valazquez συνελλήφθη, κατηγόρησε τον Hamill για τη βία και δήλωσε ότι έγινε εξ αιτίας του εθισμού (του Hamill) στα ναρκωτικά. Επίσης, ότι εξοργίστηκε όταν ανακαλύψε ότι ο Hamill παρακολουθούσε μια ταινία πορνό στο iPad.

Η αστυνομία φωτογράφισε τα τραύματα που είχε το θύμα στο λαιμό και στο αριστερό χέρι.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Valezquez κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Ήδη εκκρεμούν εις βάρος του άλλες 5 κατηγορίες.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!