Τα εξώφυλλα του Antivirus για το 2016

21/12/2016

Σε λίγες μέρες λέμε αντίο στο 2016 και για εμείς θυμόμαστε τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού μας τη χρονιά αυτή.

Δεκέμβριος 2015 – Ιανουάριος 2016

Antivirus Magazine No 65

Ποδαρικό στο 2016 μας κάνει η Καίτη Γαρμπή και μας θυμίζει τι σημαίνει να είσαι ένα αληθινό gay icon!


Φεβρουάριος – Μάρτιος 2016 (1o Μ.Σ.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή την ψήφιση του συμφώνου, το περιοδικό antivirus γυρίζει τον χρόνο πίσω και κυκλοφορεί το «πρώτο» του τεύχος, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την ελληνική κοινωνία. Ένα τεύχος με δύο εξώφυλλα που δείχνουν ότι οι ομόφυλες σχέσεις έχουν βγει πλέον από την ντουλάπα και διεκδικούν την ορατότητα που αξίζουν.

(φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης)


Απρίλιος – Μάιος 2016

Η Marina Abramovic σε μια από τις λίγες της συνεντεύξεις στην Ελλάδα, μας μαθαίνει πως είναι να απορρίπτεις τα συμβατικά όρια της περφόρμανς, διευρύνοντας παράλληλα τις διαστάσεις της τέχνης.

(φωτογραφία Paola & Murray)


Ιούνιος – Ιούλιος 2016

Ένα εξωφυλλο με τον Τζεφ Μοντάνα και την Eveline de Winter για την ταυτότητα φύλου που δεν έχει να κάνει με τις ανατομίες και το φύλο που μας αποδίδεται κατά τη γέννηση.

(φωτογραφία: Γιώργος Καλφαμανώλης)


Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2016

Στο εξύφυλλο ο Adrian De Berardinis, που ως «Bare Naked Chef» κάνει τον κόσμο του διαδικτύου να παραμιλά και να ονειρεύεται τις «γυμνές» συνταγές του!

(φωτογραφία: Horacio Alcala)


Οκτώβριος – Νοέμβριος 2016

Στο πλευρό μας αυτή τη φορά μια πραγματική – drag- βασίλισσα που κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας της και να γίνει ένα σύμβολο ακτιβισμού. Δεν είναι άλλη από την Panti Bliss, η οποία δίνει την πρώτη της συνέντευξη στην Ελλάδα θέλοντας να ευχαριστήσει τη χώρα που – όπως χαρακτηριστικά δηλώνει- ανακάλυψε την ομοφυλοφιλία.


Δεκέμβριος 2016 – Ιανουάριος 2017

Με το 2016 να είναι αντικειμενικά ένας δύσκολος χρόνος, αποφασίσαμε να τον αποχαιρετήσουμε με τον πιο λαμπερό τρόπο. Η βασίλισσα της νύχτας, Ζωζώ Σαπουντζάκη, μιλά στο Αntivirus, δίνοντας λίγο από τη λάμψη της και μεταφέροντας το δικό της μήνυμα αγάπης στους LGBT θαυμαστές της.


Τα εξώφυλλα μας έχει φιλοτεχνήσει ο Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!