Η αντίδραση μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε μια πρόταση γάμου που θα σε κάνει να χαμογελάσεις

20/12/2016

Σ΄ένα tweet του στις 17 Δεκεμβρίου, ένας Carlos έβγαλε μια φωτογραφία την αδερφή του, η οποία έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της στο Art Institute του Chicago. Αυτό που μάλλον δεν είχε πρόθεση να φωτογραφήσει ήταν μια ηλικιωμένη κυρία που καθόταν στη άκρη και χαρούμενη παρακολουθούσε αυτό που γινόταν.

 

Το ζευγάρι (Chelsea and Jessica) δεν είχε αντιληφθεί ότι η γυναίκα αυτή βρισκόταν εκεί, μέχρι τη στιγμή που είδε τις φωτογραφίες.

Έκτοτε όλη η προσοχή έπεσε σ’ αυτή τη χαρούμενη άγνωστη. Μέσα σε 48 ώρες (ας είναι καλά το internet) η γυναίκα αυτή βρέθηκε και έστειλε τις καλύτερες ευχές της στο ζευγάρι.

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!