“Aν πιστεύεις ότι είμαι gay, στείλε την κοπέλα σου σπίτι και δες τι θα γίνει”

14/12/2016

Ο ηθοποιός, μοντέλο και παραγωγός Shemar Moore απάντησε για μια ακόμη φορά στις φήμες που το θέλουν να είναι gay. Φήμες που ξεκίνησαν το 2007.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Moore ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει σε όσα ακούγονται σχετικά με τη σεξουαλικότητά του.

“Απλά πιστεύω ότι είναι αστείο. Αν είσαι gay, είσαι gay. Eγώ δεν είμαι και το ξέρω αυτό και είμαι πολύ άνετος με το ποιος είμαι και αγαπώ τις γυναίκες. Έχω βγει με αρκετές. Αν πιστεύεις ότι είμαι gay, στείλε την κοπέλα σου στο σπίτι μου για το σαββατοκύριακο και δες τι θα γίνει. Στο λέω πραγματικά. Μπορείς να πεις ότι αυτό είναι αλαζονικό, αν θες. Εγώ το λέω αυτοπεποίθηση. Μπορούν να λένε για εμένα ότι θέλουν, αλλά δεν με γνωρίζουν.

Έχω φίλους που είναι gay, άνδρες που του αρέσω, που τους εμπνένω ή απλά τους αρέσω ως διασκεδαστής και όταν θέλουν να μου δώσουν μια αγκαλιά ή να βγουν φωτογραφία, τι πρέπει να κάνω; Να μη βάλω το χέρι μου γύρω τους ή να σταθώ δίπλα τους; Και αν ο άνδρας αυτός δίπλα μου στη φωτογραφία είναι gay, αυτό κάνει και εμένα gay;”.

 

 




Δες και αυτό!