Πολιτική Ανυπακοή: Ποίηση και Πορνογραφία

15/11/2016

Η πιο underground queer έκθεση της Αθήνας επιστρέφει για νέες περιπέτειες. Μετά το πετυχημένο Civil Disobedience: Versions of Violence τον Ιανουάριο του 2015 ετοιμαστείτε για μια εξερεύνηση του δυϊσμού της ανθρώπινης φύσης σε σχέση με τον άξονα Πορνογραφία και Ποίηση.

Οι καλλιτέχνες της νέας έκθεσης έχουν καλεστεί να συλλογιστούν πάνω στις δυάδες: ποίηση-πορνογραφία, καρδιά-σώμα, έρωτας-σεξ, τέχνη-πορνογραφία, συναισθήματα-ένστικτα, λέξεις-εικόνες, εξευγενισμένο-χυδαίο και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται σε φωτογραφίες και βίντεο σε ένα οργιαστικό 15νθήμερο στον πρώτο όροφο του Heroes Bar Cafe.15058725_10157824982430473_1541025316_n

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Άννα Γούλα Βαρδινογιάννη, Stiofan O’Ceallaigh, Λύο Καλοβυρνάς, Μύρων Παβένος, Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης, Κωστής Φωκάς, Hiro Fay, Χρυσόστομος Γαλαθρής, Δημήτρης Γκέτσις, Νίκος Σταματόπουλος, Πλάνετ Αντζούρλα, Juan Betancurth, Γιώργος Στριφτάρης, Μενέλας, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος.

Στα εγκαίνια της έκθεσης θα διαβασουν δική τους ποίηση στα ελληνικά και στα αγγλικά: ο Λύο Καλοβυρνάς, ο Μύρων Παβένος, ο Stiofan O’Ceallaigh, ο Μενέλας και ο εκλεκτός μας καλεσμένος Βασίλης Νούλας.

Και τα δρώμενα δεν σταματούν στα εγκαίνια, στα πλαίσια της έκθεσης θα γίνει μια ειδική προβολή του θρυλικού video-performance “The Homonazi Effect” του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου και της Calypso Larahπου εξετάζει τον ομοερωτισμό στα πλαίσια της ακροδεξιάς. (Η προβολή θα γίνει παρουσία κανενός από τους δύο δημιουργούς με αγγλικούς υπότιτλους)

Η έκθεση θα κλείσει με ένα πολύ διαφορετικό event: κάτω από την παρουσίαση και σκηνοθετική ματιά της λαϊκής αοιδού και cult ιέρειας της ποπ Άννας Γούλας οι βασίλισσες της νέας Αθηναϊκής drag σκηνής θα διαβάσουν, με τον δικό τους τρόπο, ομοερωτική ποίηση απο τον αρχαίο και σύγχρονο κόσμο.

Απαγγέλουν: Darlissa Berry, Chraja, Darla Cupid, Filothei, Holly Grace, Aphrodite Hgw , Zackie Oh, Melita Scabeau, Hollywood Volta.


Πληροφορίες

Διάρκεια έκθεσης: 12 – 27 Νοεμβρίου 2016
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 18.00 – 24.00
Είσοδος Ελεύθερη. Η έκθεση είναι ακατάλληλη για ανήλικους.
Εγκαίνια Έκθεσης: 12 Νοεμβρίου, 19:00
Προβολή The Homonazi Effect: 19 Νοεμβρίου, 21:00
Draq Queens read Queer Poetry: 27 Νοεμβρίου, 19:00
Heroes Cafe Bar Αγίων Αναργύρων 45, Ψυρρη (Μετρό: Μοναστηράκι/Θησείο)
Επικοινωνία: Μενέλας Σιαφάκας, [email protected] , 6932639907
Graphic Design: Χάρης Βαλσάμης, [email protected]
www.civildisobedience.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!