Μια συγκινητική πρόταση γάμου στον σταθμό της Νέας Υόρκης

12/11/2016

Μια όμορφη πρόταση γάμου μοιράστηκε με τον κόσμο ένα gay ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη.

Την περασμένη Πέμπτη (10 Νοεμβρίου) ο Joey Grant Luther, που εργάζεται ως μοντέλο, έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του Julio Nuno στον γεμάτο κόσμο Penn Station, τον χώρο που οι δυο τους γνωρίστηκαν.

“Του έκανα πρόταση βάζοντας τον καλύτερο του φίλο να το φέρει στον σταθμό”, δήλωσε ο Luther. “Όταν μπήκε μέσα, μια μπάντα άρχισε να παίζει το αγαπημένο του τραγούδι. Τότε γονάτισα και τον ρώτησα αν θέλει να με παντρευτεί, ενώ και οι δυo είχαμε γεμίσει δάκρυα”.

Όλος ο κόσμος στον σταθμό παρακολουθούσε την πρόταση αυτή.

“Είχαμε περίπου 20 φίλους εκεί για να μας στηρίξουν. Και τότε ολόκληρη η ροή του σταθμού φάνηκε να σταματά…”.

https://youtu.be/seQaH-3ScRs?t=45

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!