Ο πανίσχυρος MacBook Pro και το καινοτόμο Touch Bar από την Αpple

31/10/2016

Η Apple φέρνει την επανάσταση στους φορητούς υπολογιστές με τους νέους, πανίσχυρους MacBook Pro και το καινοτόμο Touch Bar.

Η iSquare, επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοινώνει ότι η Apple παρουσίασε τα νέα λεπτότερα και ελαφρύτερα MacBook Pro με πολλά καινοτόμα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, κορυφαίο των οποίων το επαναστατικό Touch Bar, που αντικαθιστά στο πληκτρολόγιο τα function keys με μια εκπληκτικής ποιότητας οθόνη Retina, με δυνατότητα πολλαπλής αφής.

Ο νέος φορητός υπολογιστής MacBook Pro διαθέτει φωτεινότερη και ευκρινέστερη οθόνη Retina, την ασφάλεια και ευκολία της αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID, ένα ακόμη καλύτερο πληκτρολόγιο, μεγαλύτερο Force Τouch trackpad και ένα ηχοσύστημα ακόμη δυναμικότερου εύρους. Ταυτόχρονα είναι το πιο ισχυρό MacBook Pro που κατασκευάστηκε ποτέ με έκτης γενιάς quad-core και dual-core επεξεργαστές, καλύτερη απόδοση γραφικών, νέα γενιά πιο γρήγορων σκληρών δίσκων SSDs και μέχρι τέσσερις θύρες Thunderbolt 3.

Το Touch Bar λειτουργεί για να ελέγχει ο χρήστης εύκολα μέσω της πολλαπλής αφής το σύστημα αλλά και εφαρμογές, όπως το Mail, τον Finder, το Ημερολόγιο, το Numbers, το GarageBand, το Final Cut Pro και πολλές άλλες τρίτων κατασκευαστών, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται ανάλογα με το ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί κάθε φορά. Για παράδειγμα, το Touch Bar μπορεί να απεικονίζει τα Tabs ή τα Αγαπημένα του Safari browser, να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε emoji στα Μηνύματα, να προσφέρει εύκολο τρόπο επεξεργασίας των φωτογραφιών ή των video και πολλά ακόμα.

“Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την 25η επέτειο του πρώτου φορητού υπολογιστή της Apple. Από τότε, κάθε γενιά notebook έχει εισάγει νέες καινοτομίες και δυνατότητες και αυτή η νέα γενιά των MacBook Pro είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό άλμα που έχουμε κάνει έως τώρα”, είπε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος Worldwide Marketing της Apple.

Τα νέα MacBook Pro θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε 3 μοντέλα, MacBook Pro με 13’’ οθόνη με ή χωρίς το Touch Bar και MacBook Pro με 15’’ οθόνη με Touch Bar.


iSquare

Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!