Αποκαλύπτουμε τον εκπρόσωπο της Κύπρου για τη Eurovision

Οι αρχικές φήμες για τους Λούκα Γιώργκα, Ανδρεά Λέοντα και Χάρις Σάββα τελικά διαψεύστηκαν καθώς επίσημες πηγές επιβεβαίωσαν στο oikotimes.com πως ο Hovig θα εκπροσωπήσει τη μεγαλόνησο στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον ερχόμενο Μάη στο Κίεβο.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο από το ΡΙΚ αλλά φαίνεται πως ένα Facebook post πρόδωσε τον καλλιτέχνη. Προχθές ο Hovig ανάρτησε στο Facebook πως πάει σε φωτογράφηση και την επόμενη μέρα το ΡΙΚ αναρτά ένα pictogram που θύμιζε έντονα τον τραγουδιστή.

Ο Hovig, με καταγωγή από την Αρμενία και μεγαλωμένος στο Λονδίνο, έχει προσπαθήσει ήδη δύο φορές να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, το 2010 (3η θέση) και το 2015 (4η θέση). Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της Κύπρου και το τραγούδι θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!