Πως ο 12χρονος ηθοποιός του Stranger Things απαντά στις φήμες για τη σεξουαλικότητα του χαρακτήρα του

17/10/2016

Από τότε που η επιτυχήμενη σειρά Stranger Things έκανε πρεμιέρα στο Netflix το περασμένο καλοκαίρι, αρκετοί θαυμαστές της σειράς αναρωτιούνται σχετικά με τη σεξουαλικότητα δύο κεντρικών χαρακτήρων. Της Barb’ Holland (που υποδύεται η Shannon Purser) και του Will Byers (από τον Noah Schnapp).

Εχθές λοιπόν, ο 12χρονος Schnap αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες που θέλουν τον Will να είναι gay με ένα μήνυμα στο Instagram.

“Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να μπω και εγώ στη συζήτηση”, έγραψε ο νεαρός ηθοποιός στα 500.000 άτομα που τουν ακολουθούν. “Διαβάζω διάφορα για κάποιο καιρό. Πιστεύω ότι ο καθένας εδώ χάνει την ουσία. Ένας συγγραφέας με το όνομα Gary Schmid ήρθε και μίλησε στο σχολείο μας αυτή την εβδομάδα και μας είπε ότι οι καλές ιστορίες υποτίθεται ότι δεν πρέπει να σου δίνουν τις απαντήσεις, γιατί έτσι αναρωτιέσαι με τον εαυτό σου και ποτέ δεν το ξεχνάς. Ένα καλό βιβλίο ή μια καλή παράσταση αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά σε κάνει να σκέφτεσαι. Κάτι που όλοι κάνετε τώρα. Για εμένα, το να είναι ο Will gay ή όχι είναι κάτι που δεν έχει σημασία. Το Stranger Things είναι ένα σόου για μια παρέα παιδιών που βρίσκονται στο περιθώριο και βρίσκονται μεταξύ τους, γιατί έχουν δεχθεί εκφοβισμό με κάποιον τρόπο ή γιατί είναι διαφορετικά. Το να είσαι ευαίσθητος ή μοναχικός ή έβηφος που αγαπά τη φωτογραφία ή ένα κορίτσι με κόκκινα γυαλιά, σε κάνει gay; Είμαι μόνο 12, αλλά όντως γνωρίζω ότι όλοι μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί. Και γι΄αυτό πιστεύω ότι οι Duffers έγραψαν το σενάριο μ΄αυτόν τον τρόπο. Ώστε να κάνετε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Εύχομαι η πραγματική απάντηση να μην δοθεί ποτέ!”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!