H Dana International προκάλεσε και πάλι χαμό (Diva γαρ)

Η νικήτρια της Eurovision το 1998 και συμμετέχουσα στο διαγωνισμό το 2011, Dana International, άφησε και πάλι το στίγμα της, προκαλώντας στα γυρίσματα ενός promo video.

Στο βίντεο η Dana International θα προωθούσε το Gay Pride του Τελ Αβίβ, χορεύοντας σε μια Συναγωγή, μπροστά από μερικά παιδιά, όπως διαβάζουμε στο TGIRL Heaven.

To video, όμως, αποσύρθηκε καθώς ένας από τους γονείς υποστηρίζει πως δεν έδωσε άδεια για να εμφανιστεί το παιδί του στο συγκεκριμένο βίντεο. Η οικογένεια θεώρησε αρχικά πως το βίντεο ήταν για τον τουρισμό και μόλις κατάλαβε ότι έχει θέμα το Gay Pride απέσυρε την άδειά του!

Στο βίντεο, η Dana International ερμηνεύει το νέο της single “Kids are much fun” φορώντας ξανθιά περούκα και μαύρο μακρύ φόρεμα, ποζάρει σε ένα αγόρι προτείνοντάς του να γίνει ο γιος της και διαβάζει ιερά κείμενα της Εβραικής γιορτής του barmitzvah (είναι γνωστό και ως Sweet 16!)

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!