5 LGBT άτομα που είχαν περισσότερο θάρρος απ΄ότι εμείς στην ηλικία τους

23/09/2016

Όταν η LGBT νεολαία δεν φοβάται να ζήσει περήφανα…

Jacob Rudolph

Ο Jacob Rudolph ήταν ένας μαθητής στο Νιου Τζέρσεϊ που έκανε coming out ως LGBT κατά τη διάρκεια μιας σχολικής συγκέντρωσης.

 

[separator type=”thick”]

Coy Mathis

Το 2003, ένα 6χρονο τρανς κορίτσι άνοιξε τη συζήτηση στο Κολοράντο των ΗΠΑ, γύρω από τις διακρίσεις που υφίστανται τα τρανς άτομα. Αφορμή, η άρνηση του σχολείου να χρησιμοποιεί τις τουαλέτες των κοριτσιών.

[separator type=”thick”]

Leo Washington

Τον Μάιο του 2013 ο Leo Washington, αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου στο σχολείο του, αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Jason Collins (παίχτης στο NBA).

https://youtu.be/G8fnyeUU4tI?t=6

[separator type=”thick”]

Jazz

Πριν λίγα χρόνια η ιστορία αυτού του τρανς κοριτσιού έκανε τον γύρο του κόσμου. Κορυφαία στιγμή η ομιλία της στα GLAAD Media Awards.

[separator type=”thick”]

Emma Delsohn

Η Εmma Delsohn πήγαινε σε ένα Καθολικό σχολείο θηλέων στην Καλιφόρνια, ζώντας ανοιχτά ως λεσβία. Έφτιαξε μάλιστα το δικό της βίντεο υποστήριξης για τα LGBT άτομα.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!