Αθλήτρια ράγκμπι δέχθηκε πρόταση γάμου από τη σύντροφό της

09/08/2016

Στην Αυστραλία κατέληξε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο ράγκμπι. Στο περιθώριο της τελετής απονομής μεταλλίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, την παράσταση “έκλεψε” μια πρόταση γάμου.

Η υπεύθυνη διεξαγωγής του αθλήματος, Μαρζορί Ένια, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της και Βραζιλιάνα αθλήτρια ράγκμπι, Ίζι Σερούλο.

“Νόμιζα ότι θα έδινα συνέντευξη, αλλά δεν ξέρω πώς έγινε. Μας είπαν ότι θα έπρεπε μετά την απονομή να περιμένουμε να φύγει όλος ο κόσμος και ήμουν εκεί περιμένοντας. Όλος ο κόσμος περίμενε μαζί μου. Έλεγα θα δώσω τη συνέντευξη και θα πάω να φάω, πεινούσα πολύ. Τότε ξεκίνησε να μιλά η Μαρζορί και εγώ να κλαίω. Ήξερα τι θα ερχόταν. Είμαι πολύ χαρούμενη. Δίχως δεύτερη σκέψη, είπα το ναι”, υποστήριξε η Ίζι Σερούλο

“Γνώριζα ότι ο κόσμος του ράγκπυ είναι καταπληκτικός και ότι θα δεχόταν την κίνηση αυτή”, δήλωσε η Marjorie σε συνέντευξή της. “Ήθελα να δείξω στον κόσμο ότι η αγάπη νικά. Είναι ο έρωτας της ζωή μου…”

Στιγμιότυπο 2016-08-09, 2.16.45 μμ

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!