Ένα δροσερό τεύχος που θα σας συντροφεύσει σ΄όλες τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, εντός κι εκτός της πόλης.

Η αρχή γίνεται με την αποκλειστική συνέντευξη του Adrian De Berardinis, που ως “Bare Naked Chef” κάνει τον κόσμο του διαδικτύου να παραμιλά και να ονειρεύεται τις “γυμνές” συνταγές του!

Μέσα από το κεντρικό μας αφιέρωμα και με την ομοφοβική επίθεση στο gay club “Pulse” να μετρά λίγες εβδομάδες, θυμόμαστε τα δικά μας LGBTI+ μαγαζιά που άφησαν (η αφήνουν) το δικό τους στίγμα, αναδεικνύοντας παράλληλα αυτά του σήμερα, σύμφωνα με τη γνώμη των αναγνωστών μας. Γιατί ίσως τελικά η διασκέδαση να είναι ένα είδος πολιτικής πράξης.

Πεταγόμαστε μέχρι το Χόλιγουντ και γνωρίζουμε τους LGBT συγγενείς διάσημων αστέρων, ενώ καλλιεργούμε το αθλητικό μας φρόνημα μέσα από τις ιστορίες των OUT & PROUD αθλητών που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις γνωστές μας στήλες μόδας, πολιτισμού κλπ.

Καλές βουτιές!

 

[responsive-flipbook id=”antivirus69″]

Editorial #69

Αυτοί οι μήνες πάντα συνδέονταν στο κεφάλι μου με μια ανεμελιά. Ιδίως τα τελευταία χρόνια που ακολουθούν τους πολύ γεμάτους μήνες των pride που ισοδυναμούν με μπόλικη κούραση και ένταση.

Πολυ συνειδητά επιλέγω εδώ και χρόνια την Αθήνα για τον Αύγουστο. Έχει αυτή την ανεμελιά, μια μικρή αίσθηση εγκατάλειψης και αλήθειας. Η πόλη και οι άνθρωποι που μένουν έχουν το αυθεντικό τους χαμόγελο ή την αυθεντική τους θλίψη χωρίς να προσπαθούν να πείσουν για κάτι άλλο. Χωρίς να κουράζονται για αυτό το κάτι άλλο. Και πιστεύω πως αυτή ειναι η πνευματική κατάσταση με την οποία οφείλουμε να έρθουμε σε επαφή αν είναι να καταφέρουμε κάτι ουσιώδες, ατομικά και συλλογικά. Η αλήθεια μας δεν έχει να κάνει μόνο με το τι κάνουμε άλλωστε, αλλά -κατα τη γνώμη μου- κυρίως με το γιατί.

Εύχομαι έναν Αύγουστο όπως τον ονειρεύεστε.

ΥΓ: Στην 1 Ιουλίου αυτοκτόνησε η Έμιλυ, μια 23χρονη τρανς κοπέλα που ήταν απο τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας Colour Youth. Ελπίζουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο ώστε να μην έχουμε και άλλους ανθρώπους σαν την Έμιλυ. Τα συλληπητήριά μας στους κοντινούς της ανθρώπους και την οικογένειά της.

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος