Οι gay άνδρες μπορεί να είναι πιο ευτυχισμένοι σε ανοιχτές σχέσεις, σύμφωνα με νέα έρευνα

25/07/2016

Νέα επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι οι gay άνδρες είναι μάλλον πιο ευτυχισμένοι στις “ανοιχτές σχέσεις”. Στην έρευνα συμμετείχαν αρκετά gay πολυγαμικά ζευγάρια, σχετικά με το πως περνούν μέσα σε αυτή. Οι ηλικίες των συμμετεχόντων κυμαίνονται από τα 19 εως τα 43 έτη. Η έρευνα αναμένεται να δημοσιευθεί ολοκληρωμένη του χρόνου.

Ένας εκ των επιστημόνων που πραγματοποίησαν την έρευνα, ο Christopher Stults δήλωσε στην εφημερίδα “Guardian” : “Η εντύπωση μου μέχρι στιγμής, είναι ότι δεν μοιάζουν λιγότερο ικανοποιημένοι, ακόμα και η επικοινωνία τους είναι καλύτερη σε σχέση με τα μονογαμικά ζευγάρια γιατί πρέπει να διαπραγματευτούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες.”. Ενώ θεωρεί ότι μάλλον τα πολυγαμικά ζευγάρια είναι πιο ευτυχισμένα από τα μονογαμικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έρευνα υποστηρίζει πως το 40% των gay άνδρων έχει δοκιμάσει κατα τη διάρκεια της ζωής του μια κάποια μορφή πολυγαμικής σχέσης.

Τέλος, ένα ζευγάρι είπε στην εφημερίδα “Guardian” για την πολυγαμική σχέση του: “Έτσι έχουμε την ευκαιρία να ικανοποιούμε την επιθυμία μας να κάνουμε σεξ με άλλα άτομα. Αποφεύγουμε την απιστία και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στις μονογαμικές σχέσεις όταν δεν μπορείς να κάνεις πραγματικότητα τις σεξουαλικές σου επιθυμίες.”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!