Queering the [hetero]norm by ActiVista

21/07/2016

Στο Μουσείο Τέχνης AMOQA (Εριγόνης 3, 2ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η ομιλία τ@ς ActiVista με θέμα “Queering the [hetero]norm”, την Κυριακή, 24 Ιουλίου, στις 17.30.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Φύλο και σεξουαλικότητα: Δύο έννοιες στενά οριοθετημένες απο τη σις ετεροσεξιστική-πατριαρχική κοινωνία στην οποία ζούμε. Ελάτε να τις ξεκλειδώσουμε, να μάθουμε καινούργιους όρους, να παίξουμε με τις κατασκευασμένες κανονικότητες παρέα με τ@ν ActiVista και να επανιδρύσουμε τις εαυτές μας κάνοντας λίγο πιο QUEER τον κόσμο γύρω μας.

ActiVista: Εν Genderqueer Drag Queen (ή αλλιώς Drag Queer) απο τον πλανήτη Queer. Ήρθε πρόσφατα στη Γη μέσα απο το αστραπιαίο διαγαλαξιακό ταξίδι τεν για να μορφώσει τας Γήινας στα ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας αλλά και να τα ΚΟΥΙΡδάσει/QUEERtain με το μοναδικό τεν Queer Drag Show!

Θα υπάρχει παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, ευγενική προσφορά της λατρεμένης ομάδας ΛΟΑΤ ΑμεΑ. Ο χώρος του AMOQA είναι επίσης προσβάσιμος σε αναπηρικά αμαξίδια και διαθέτει wc που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ΑμεΑ.

Η σελίδα στο facebook για να δηλώσετε συμμετοχή.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!