Συνέντευξη: Adam Russo

14/07/2016

Adam Russo… Επάγγελμα: πορνοστάρ. Τον γνωρίσαμε από τις ταινίες που έχει γυρίσει. Είναι χρόνια στον χώρο και αγαπάει αυτό που κάνει, με όλες τις δυσκολίες που έχει αυτή η δουλειά. Δεν πτοείται, όμως, και συνεχίζει ακάθεκτος να προσφέρει καυτές στιγμές στους θεατές του. Τον συναντήσαμε και μας έλυσε όλες τις απορίες.

Πόσο εύκολο είνα να δουλεύεις στη βιομηχανία του πορνό;

Είναι και εύκολο και δύσκολο ταυτόχρονα. Θα έλεγα ότι είναι δύσκολο να έχεις διάρκεια σε αυτό το χώρο. Κυρίως για μένα, διότι δεν προσδιορίζω τον εαυτό μου ως έναν τυπικό πορνοστάρ. Έχω δουλέψει πολύ και σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα, αλλά χρειάζεται να προωθώ τον εαυτό μου συνέχεια και να προσφέρω στο κοινό μου αυτό που θέλει να δει. Από την άλλη, είναι μία δουλειά που απολαμβάνω ιδιαίτερα. Το χόμπι μου είναι και το επάγγελμα μου και αυτό είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Επίσης, είναι πολύ ωραίο να ξέρω ότι αποτελώ τη φαντασίωση ορισμένων ανθρώπων. Γι΄αυτό και μ’ αρέσει αυτό που κάνω. Είναι πολύ λίγες οι στιγμές που δεν έχω απολαύσει να κάνω σεξ για μία ταινία, και αυτό οφείλεται είτε σε εξωτερικούς παράγοντες είτε στον παρτενέρ που είχα.

Είναι αλήθεια ότι οι ηθοποιοί στη βιομηχανία του πορνό δεν πληρώνονται καλά; Έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση παγκοσμίως το χώρο αυτό;

Είναι όντως αλήθεια ότι δεν αμοιβόμαστε καλά. Μόνο ορισμένες εταιρείες παραγωγής πληρώνουν αξιοπρεπώς. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην οικονομία, αλά στο ίντερνετ επίσης. Υπάρχει τόσο δωρεάν πορνό εκεί έξω, με αποτέλεσμα, κανένας να μην είναι διατεθειμένος να πληρώσει. Πως νομίζεις ότι θα πληρωθούμε εμείς αν προσφέρουμε όλο αυτό το υλικό δωρεάν; Και όταν λέω εμείς, εννοώ τους ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες, τους κάμεραμεν, τους web designers και τους παραγωγούς. Επίσης, λόγω της οικονομικής ύφεσης, πολλοί άνδρες που δεν σκεφτόντουσαν να γυρίσουν πορνό, πλέον το κάνουν για να βάλουν κάποια χρήματα στην τσέπη τους. Περισσότεροι ηθοποιοί σημαίνει περισσότερος ανταγωνισμός για τόσες λίγες δουλείες τόσο χαμηλά αμοιβόμενες.

4050-ADAMRUSSObyRALFRUEHMEIERee-7618 copy

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής;

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να διαχωρίσω τη δουλειά με την προσωπική μου ζωή και να θέσω τα όρια. Ξέρω εκ των προτέρων ότι αν αποφασίσω να γίνω συμβατικός ηθοποιός και να φύγω από τη βιομηχανία του πορνό, θα είναι δύσκολο γιατί στα μάτια πολλών θα είμαι πάντα ο πορνοστάρ. Είναι δίκοπο μαχαίρι.

Αγαπώ πάντως τους φανς μου και είμαι χαρούμενος που απολαμβάνουν αυτό που κάνω. Όταν με πετυχαίνουν έξω είμαι πάντα ευγενικός και δείχνω ευγνώμων. Αλλά, ορισμένοι όταν με βρίσκουν σε κάποια εφαρμογή ή site, νομίζουν ότι τους το χρωστάω να κοιμηθώ μαζί τους. Και αυτό πραγματικά με ξεπερνάει.

IMG_9506

Σου αρέσει να βλέπεις τις ταινίες σου; Σε «φτιάχνει»;

Καθόλου. Δε θέλω να τις βλέπω. Όποτε το έχω κάνει έχω εστιάσει σε τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που βλέπουν οι φανς μου και αυτό είναι απαγορευτικός παράγοντας για την επίδοση μου στην επόμενη ταινία, γιατί θα θέλω να διορθώνω αυτά που θεωρώ λάθη μου. Θα αποκτήσω εμμονές και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να έχεις όταν κάνεις σεξ μπροστά στην κάμερα.

Πόσο εύκολο είναι να διατηρήσεις τη στύση σου για τόσες ώρες όταν γυρίζεις μία ταινία;

Δεν είναι εύκολο για κάποιον περφόρμερ να παραμένει σε στύση για τόσες ώρες, ανεξάρτητα από τα συμπληρώματα που μπορεί να έχει πάρει.

Θυμάσαι πως ένιωσες στην πρώτη σου ταινία;

Ναι, ήμουν πολύ αγχωμένος, αλλά το γύρισμα ήταν με ένα καυτό σοκολατένιο αγόρι που με είχε ερεθίσει πραγματικά και αυτό έκανε τα πράγματα ευκολότερα.

Τι είναι αυτό που κάνει έναν πορνοστάρ να ξεχωρίζει;

Εκτός από το να έχεις ένα σκληρό μόριο μπροστά στην κάμερα και να μπορείς να εκσπερματώνεις γρήγορα όταν σου ζητηθεί, χρειάζεται να έχεις την προθυμία και τη θέληση να συνεργαστείς με οποιονδήποτε απαιτείται. Και πίστεψε με, υπάρχουν πολλοί με τους οποίους δε θα συνεργαζόμουν ποτέ αν είχα το περιθώριο επιλογής.

Ποιος είναι αγαπημένος σου πορνοστάρ;

Αυτή είναι μία από τις χειρότερες μου ερωτήσεις. Είναι σα να με ρωτάς ποιο είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Δεν μπορώ να διαλέξω. Η διάθεση μου και οι προτιμήσεις μου αλλάζουν συνεχώς. Γι’ αυτό θα σε αφήσω με την απορία.

Ποια ήταν η πιο αμήχανη στιγμή στην καριέρα σου;

Κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος με το Iconmale, θυμάμαι ότι είχα κάνει τόσο πολύ σεξ που το μόριο μου ήταν κουρασμένο και δεν ανταποκρινόταν με τίποτα, όση προσπάθεια και αν κατέβαλα. Νόμιζα ότι μπορούσα να αποκτήσω πάλι στύση, αλλά ευτυχώς, αυτό που χρειαζόμουν ήταν λίγη ξεκούραση. Μόλις ανέκτησα τις δυνάμεις μου, έπρεπε να επιστρέψω για να γυρίσουμε πάλι τη σκηνή. Πάλι καλά που είχαμε συνεργαστεί αρκετές φορές και έδειξαν κατανόηση, γιατί αν αυτό ήταν το πρώτο μας γύρισμα, φαντάζομαι ότι δε θα μου είχαν ξαναπροτείνει να συνεργαστούμε.

IMG_9907

Ποιος είναι ο τύπος σου στους άνδρες;

Μου αρέσουν οι άνδρες γενικά, τόσο οι ώριμοι όσο και οι πιο νεαροί. Αγαπώ τους μαύρους και τους λατίνους. Αν ήθελα κορίτσι, θα έβρισκα ένα.

Πως σε προσεγγίζουν άλλοι άνδρες;

Δεν αλλάζει κάτι το γεγονός ότι είμαι διάσημος. Έρχονται σε επικοινωνία μαζί μου κυρίως μέσω εφαρμογών ή hookup sites. Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι μου ζητούν να τους στείλω περισσότερες φωτογραφίες, ενώ ξέρουν ποιος πραγματικά είμαι και με έχουν δει ολόγυμνο στις ταινίες μου. Από κοντά πολλοί έρχονται και μου ζητούν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί, κάτι που είναι πολύ κολακευτικό. Αλλά, πάνω από όλα βάζω τον σύντροφο μου! Ονομάζεται Joe Carrier και είναι τα πάντα για μένα. Είναι επαγγελματίας χορευτής και δάσκαλος χορού στο Los Angeles. Μένουμε μαζί στο Beverly Hills και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί του. Μαζί εξερευνούμε πως είναι να έχεις μία ανοιχτή σχέση και αντιλαμβανόμαστε ότι το σεξ μπορεί να είναι απλά.. σεξ! Ευτυχώς, καταλαβαίνει απόλυτα τι κάνω και γιατί. Αγαπάει τον Adam Russo και δε ζηλεύει. Η ζήλεια είναι πολύ άσχημο πράγμα και προκαλέι πόνο. Και όπως λέει και ένα σοφό ρητό «Αν αγαπάς κάποιον, άστον ελεύθερο».

Αν σου ζητούσε ο παρτενέρ σου να σταματήσεις να κάνει πορνό, θα το έκανες;

Σε αυτή τη ζωή, τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Δεν σκοπεύω να συνταξιοδοτηθώ ως πορνοστάρ. Αλλά πρέπει με κάποιο τρόπο να βγάλω λεφτά να πληρώσω το νοίκι και να αγοράσω φαγητό. Και ο σύντροφος μου το αντιλαμβάνεται όλο αυτό. Το μόνο δύσκολο είναι τα συχνά ταξίδια που πρέπει να κάνω λόγω της δουλειάς μου.

Πως αντέδρασαν οι γονείς σου όταν τους είπες ότι είσαι πορνοστάρ;

Θα σου απαντήσω με ένα ρητό που χρησιμοποιώ. Αν δεν μου πληρώνεις τους λογαριασμούς, τότε κράτα τα σχόλια σου για το τι κάνω για τον εαυτό σου.

FullSizeRender (2)

Είναι αλήθεια ότι κάνεις σεξ και με γυναίκες;

Τη φοβόμουν αυτή την ερώτηση. Κάθε φορά που την απαντάω λαμβάνω τόσα πολλά υβριστικά emails την επόμενη μέρα. Η απάντηση είναι ναι. Δεν το κυνηγάω και δεν φλερτάρω με γυναίκες στα μπαρ, αλλά αν προκύψει κάτι δε θα πω όχι. Είναι απλά σεξ και το έχω ανάγκη.

Ποια είναι τα χόμπι σου;

Έχω ασχοληθεί με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου μόδας, interior design και product design. Έχω, επίσης, συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις στο San Francisco για αρκετά χρόνια. Μ’ αρέσει πολύ να γυμνάζομαι, να βγαίνω με τους φίλους μου και να ταξιδεύω. Όταν ταξιδεύεις καταλαβαίνει πολλά πράγματα για τον κόσμο τριγύρω σου.

Ποια είναι η τελευταία σου σκέψη πριν πέσεις για ύπνο;

Σκέφτομαι ότι ο κόσμος μας δεν περνά την καλύτερη του περίοδο. Είναι τόσο δύσκολο να βρεις φαγητό που δεν είναι γενετικά τροποποιημένο, νερό που δεν είναι φθοριωμένο, μέρος που να μην παρακολουθείσαι από κάμερες.. Όλα αυτά στριφογυρίζουν στο κεφάλι μου και με κρατάνε ξύπνιο. Για να ηρεμήσω επαναλαμβάνω από μέσα μου το εξής μάντρα «Αγάπη, Φως και Χαρά». Πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά σε αυτόν τον κόσμο.

Περιέγραψε μου μία μέρα από την καθημερινότητα σου…

Το πρωί με το που ξυπνάω χουζουρεύω στο κρεββάτι και μετά, παίρνω το κινητό και το λάπτοπ μου και ξεκινάω τη δουλειά ξαπλωμένος. Μερικές φορές μπορεί να ξεχάσω να φάω και πρωινό. Μετά είναι ώρα για την καθημερινή μου γυμναστική. Αν δεν έχω γύρισμα ή συνάντηση με κάποιο πελάτη, θα επισκεφτώ την κοντινότερη γκαλερί, θα περπατήσω στο δρόμο και θα απολαύσω τη ζωή.

IMG_9683

Τι είναι αυτό που σε κάνει χαρούμενο;

Ο σύντροφος μου, το φως του ήλιου, η μουσική, ο χρόνος που περνάω με την οικογένεια και τους φίλους μου, το καλό φαγητό, η ομορφιά σε όλες της μορφές της και η δημιουργία.

Ποια είναι τα πλάνα και τα όνειρα σου για το μέλλον;

Παγκόσμια ειρήνη. Σε προσωπικό επίπεδο, ονειρεύομαι να πρωταγωνιστήσω σε κάποια mainstream σειρά στην τηλεόραση ή σε κάποια ταινία στο σινεμά και να συνεχίσω να έχω τον σύντροφο μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου στο πλευρό μου.

Ένα μήνυμα για τους θαυμαστές σου στην Ελλάδα;

Ελπίζω να καταφέρω να επισκεφθώ τη χώρα σας πολύ σύντομα. Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες θαυμαστές μου για όλη την αγάπη που μου δείχνουν. Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Σας αγαπώ.

IMG-20160318-WA0000

Spyros Katopodis

"Τον λένε Σπύρο. Είναι σχεδόν 30. Δε θέλει να το παραδεχτεί, αν και γκριζάρουν τα μαλλιά του. Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο. Πιστός ονειροπόλος. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Η/Υ στην Πάτρα και μετά έκανε MBΑ γιατί το γούσταρε. Τώρα περνάει το χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας. Στο Λονδίνο δουλεύει. Την Αθήνα την αγαπάει. Τα καλοκαίρια θα τον βρεις στο Μεγανήσι και στην Κέρκυρα. Αγαπάει να κάνει εκπλήξεις στους άλλους και να γράφει ιστορίες ανθρώπως που του εξάπτουν την περιέργεια. Λατρεύει το μπέικον και το περγαμόντο. Παλιά νόμιζε ότι τα ξέρει όλα. Τώρα ξέρει ότι δε θέλει να τα μάθει όλα. Χαμογελά συνέχεια και σε κοιτάει στα μάτια! Αυτός είμαι εγώ".

Σχόλια και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα στο [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!