Aubrey Plaza: “Δεν είναι μυστικό… ερωτεύομαι κορίτσια και αγόρια”

08/07/2016

H Aubrey Plaza γνωστή για τον ρόλο της April στη σειρά του NBC “Parks and Recreation” έκανε δημόσια coming out ως bisexual, σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Advocate.

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με τους πολλούς LGBT θαυμαστές της, απάντησε: “Ναι, Είναι λογικό. Αισθάνομαι σαν να λειτουργώ με έναν τρόπο που μόνο οι gay μπορούν να καταλάβουν. Οπότε για έμενα είναι το καλύτερο κοπλιμέντο. Τα γούστα μου είναι σαν αυτά ενός μεγαλύτερου gay άνδρα και πιστεύω ότι αυτό πραγματικά είμαι. Η οικογένεια μου είναι πολύ ανοιχτή. Έχω μια gay θεία, έναν gay θείο και μεγάλωσα πιστεύοντας ότι ο καθένας έχει μια gay θεία και έναν gay θείο. Η νεότερη αδερφή μου είναι λεσβία, οπότε είναι στο αίμα μας νομίζω”.

Στην ερώτηση αν έχει επιτυχίες στις γυναίκες, η ίδια δήλωσε: “Ξέρω ότι έχω κάτι το ανδρόγυνο και υπάρχει κάτι αρρενωπό στην ενέργεια μου. Αρέσω στα κορίτσια – δεν είναι μυστικό. Και μου αρέσουν και εμένα. Ερωτεύομαι κορίτσια και αγόρια. Έτσι είναι”.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!