Glute me Up: Απόκτησε τους γλουτούς που πάντα ονειρευόσουν

06/07/2016

Η νέα τάση της Αμερικής για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Απόκτησε τους γλουτούς που πάντα ονειρευόσουν με την πρώτη ελληνική κρέμα αύξησης γλουτών Lavish Glute me Up! Η εταιρία LavishCare παρουσιάζει το LavishGlutemeUp, μία επαναστατική κρέμα αύξησης γλουτών ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες και γυναίκες. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική αυξητική κρέμα γλουτών με 93% φυσικά συστατικά, η οποία κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει τον όγκο των γλουτών έως και 8% σε διάστημα μόλις 56 ημερών.

Lavish Glute me UpΗ αυξητική κρέμα γλουτών LavishGlutemeUp λειτουργεί με απόλυτα ασφαλή, φυσικό και ανώδυνο τρόπο χάρη στη συνέργεια των φυσικών συστατικών της. Τα φυσικά συστατικά της δρουν ταυτόχρονα, προσφέροντας καινοτόμα αποτελέσματα σε 4 διαφορετικές διαστάσεις. Συγκεκριμένα, αυξάνουν τον όγκο των γλουτών, σμιλεύουν την επιφάνεια τους, τους συσφίγγουν χάρη στην άμεση ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και τους ανορθώνουν σε χρόνο ρεκόρ.

Πιο αναλυτικά, εφαρμόζοντας μία ποσότητα κρέμας LavishGlutemeUp, που αντιστοιχεί στο μέγεθος ενός κέρματος στην περιοχή των γλουτών κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις 20’’-30’’ δύο φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ), ενεργοποιείται η μοναδική δράση συμπληρωματικής δημιουργίας λιποκυττάρων: το σώμα παράγει περισσότερα λιποκύτταρα και τα αποθηκεύει στην περιοχή όπου εφαρμόζεται η κρέμα. Τα θαυματουργά αποτελέσματα της LavishGlutemeUpοφείλονται κυρίως σε ένα μη ορμονικό συστατικό, το Volufiline. Το Volufiline αποτελεί μια δραστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και προκύπτει από το φυτικό εκχύλισμα σαρσαπογενίνης. Η σαρσαπογενίνη αλληλεπιδρά με τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό διαίρεσης και αναπαραγωγής τους. Ως αποτέλεσμα, όταν εφαρμοστεί στο δέρμα αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος όπου εφαρμόζεται, ενεργοποιώντας την παραγωγή λιποκυττάρων.

Η αυξητική κρέμα γλουτών LavishGlutemeUpείναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Lavish Care www.lavishcare.eu και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Η τιμή γνωριμίας της διαμορφώνεται από 29,90 € στα 24,90 €. 

Lavish Glute me Up: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Lavish Care www.lavishcare.eu, την σελίδα στο Facebook Lavish Care και να επικοινωνήσετε στο [email protected] και 2310 466 994.

Επίσης, όσοι κάνουν Like στη σελίδα LavishCare στο Facebook θα επωφεληθούν από τις προσφορές και αυτόματα θα συμμετέχουν στην κλήρωση που γίνεται κάθε εβδομάδα χαρίζοντας τη κρέμα γλουτών LavishGlutemeUpσε 10 τυχερούς.Τέλος, η εταιρία Lavish Care διαθέτει και την αυξητική κρέμα στήθους Lavish Breast me Up.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!