Η κρυφή πλευρά του δέρματος: Το φετίχ που μεταμορφώνει έναν ντροπαλό άνδρα σε θεό του σεξ

05/07/2016

Μεγάλωσα σε μία κοινωνία στην οποία ήταν απαγορευμένο ένας άνδρας να θαυμάζει το ανδρικό σώμα. Η έλξη που ένιωθα ήταν απαγορευμένη. Ήθελα να αποτυπώσω την οικεία προβολή του ανδρικού σώματος και της ανδρικής σεξουαλικότητας…

Ο φωτογράφος Aaron Herrera γεννήθηκε στην Μεξικό. Πολλές από τις φωτογραφίες του έχουν να κάνουν με το δέρμα. Όπως υποστηρίζει και ο ίδιος, πολλές από τις συλλογές του είναι εμπνευσμένες από τον καλλιτέχνη Tom of Finland, του οποίου η δουλειά τον βοήθησε να ανακαλύψει τον φετιχισμό του με κάθε τι δερμάτινο.

“Έχει νδιαφέρον να βλέπεις πως ένας άνδρας μπορεί να μεταμορφωθεί με ένα μόνο άκακο κομμάτι δέρματος, πως ένας ντροπαλός άνδρας μπορεί να γίνει ένας θεός του σεξ”.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!