Trigger Warning: Bisexual άνδρας λάμβανε κακοποιητικά μηνύματα από την πρώην του

01/07/2016

Ένας bisexual άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τα ρατσιστικά μηνύματα την πρώην κοπέλας του, όταν εκείνη έμαθε πως ο ίδιος είναι bisexual!

Αρχικά,η πρώην κοπέλα του ζητήσε να περάσει από το σπίτι της για να κάνουν σεξ, όμως εκείνος αρνήθηκε λέγοντας της πως έχει σχέση εδώ και 3 μήνες. Eκείνη τον ρώτησε ποια είναι και εκείνος δε δίστασε να απαντήσει πως είναι “αυτός.” και όχι “αυτή.” Έπειτα εκείνη τον αποκάλεσε gay αλλά της απάντησε πως είναι bi.  Η κοπέλα συνέχισε να επιμένει στην επιθυμία της, όμως ο άνδρας της είπε πως είναι σε σχέση και δεν θέλει να απατήσει τον σύντροφο του. Εκείνη έξαλλη επιδώθηκε σε ένα απιστεύτο ρεσιτάλ ομοφοβίας και αμφιφοβίας αλλά και ρατσισμού με αποκορύφωμα τα εξής μηνύματα:

“Δεν μπορεί να μου λες στα σοβαρά πως το να κάνεις σεξ με έναν άνδρα είναι πιο διασκεδαστικό από το να κάνεις σεξ με μια γυναίκα. Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Έχω ……. αυτός δεν έχει.  Αν σ’αρέσει ο …… μπορείς να …… τον δικό μου. Απλά μην είσαι γκέι, σωστά;  Θα κάνω ο,τι θέλεις, μπορείς να με…. με όποιον τρόπο θέλεις.  Δεν πιστεύω πως είσαι γκέι και απλά έτσι λες. Είσαι τόσο “καυτός” για να είσαι γκέι.”

“Δεν έχω ξαναδεί γκέι μαύρο άτομο, δεν είναι σωστό.”

” Πόσο γκέι είσαι;”

Και εκείνος με τη σειρά της απάντησε καταλλήλως:

“Θα σου απαντήσω με ευθύτητα. Η έλξη μου για τον…. δεν είναι απλά σωματική αλλά κάτι παράπανω από αυτό, κάτι νιώθω, που εσύ δεν το έχεις βιώσει ακόμα. Και δεν είμαι σίγουρος από που προέκυψε αυτή η ομοφοβία αλλά είναι αηδιαστικό, είσαι 21 χρόνων, συμπεριφέρσου σαν ώριμος ενήλικας. Δε τον “λέω έτσι απλά” πολλά άτομα δεν το λένε “έτσι απλά.”  Είναι στο facebook γαμώτο, για να το δει όλος ο κόσμος. Και το να είμαι “καυτός.” Δεν έχει να κάνει με το να είμαι γκέι. Εγώ και εσύ “δεν ήταν γραφτό να είμαστε μαζί”, δεν είχαμε μιλήσει παραπάνω από 5 μήνες, και σε παρακαλώ μην μου στέλνεις φωτογραφίες για να με “πείσεις”. Και ειλικρινά,καλύτερα να……. έναν άντρα, παρά να….. εσένα.”

Ενώ στην έρωτηση για το “πόσο γκέι είναι” της απάντησε  αστειευόμενος: ” Είμαι 50% γκέι. Τώρα σταμάτα να μου στέλνεις μηνύματα.”

 

1.jpg

 

ad_2111645192

 

3.jpg

4.jpg

5.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg
8.jpg

 




Δες και αυτό!