Cocoon Urban Spa: Κέρδισε ένα πρόγραμμα massage & spa για εσένα και το έτερον ήμισυ σου

22/06/2016

Το Cocoon Urban Spa σε συνεργασία με το περιοδικό antivirus διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με δώρο δύο Thai Salt Glow plus Massage και Spa για δύο τυχερά ζευγάρια, συνολικής αξίας 380 ευρώ. Το κάθε ζευγάρι θα κερδίσει ένα πρόγραμμα για δύο άτομα που περιλαμβάνει αναλυτικά τα εξής:

Thai Salt Glow plus Massage περιποίηση σώματος με έξτρα χαλαρωτικό μασάζ μισής ώρας (συνολική διάρκεια 70′ λεπτά): Ξεκινάμε με απολέπιση βασισμένη σε έναν εξωτικό συνδυασμό από θαλάσσια άλατα και αποτοξινωτικά αιθέρια έλαια μοσχολέμονου και βασιλικού. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται για να αποκαλύψουμε φρέσκο και υγιές δέρμα. Στη συνέχεια μια πλούσια ενυδατική κρέμα χαρίζει στην επιδερμίδα σας εξαιρετικά λεία υφή και μεταξένια απαλότητα, ενώ το χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια θα σας ταξιδέψει σε ένα σύμπαν αρμονίας και ομορφιάς.

Spa: Υδρομασάζ, Σάουνα, Χαμάμ, Jacuzzi, Πισίνα (συνολικής διάρκεια 3 ώρες). Τα λουτρά είναι εξαιρετικά για την ανακούφιση από το άγχος, για τη χαλάρωση των μυών, για την αποβολή τοξινών και για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Προτείνουμε παραμονή 15 λεπτών σε κάθε θερμό λουτρό και δροσερά ντους ενδιάμεσα. Η παράλληλη κατανάλωση άφθονου νερού εντείνει τα ευεργετικά αποτελέσματα.

[infobox maintitle=”Λεπτομέρειες Διαγωνισμού ” subtitle=”Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό ξεκινάνε τη Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και δυνατότητα συμμετοχής έχουν έως τη Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 στις 12:00. Τα δύο τυχερά ζευγάρια που θα κερδίσουν θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα στις 18:00 μετά από κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του περιοδικού antivirus και το δώρο τους μπορούν να το απολαύσουν καθημερινά εκτός Σαββάτου. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής.” bg=”green” color=”black” opacity=”off” space=”30″ link=”no link”]

coocon urban spa athens logoΛίγα λόγια για το Cocoon Urban Spa

To Cocoon Urban Spa ιδρύθηκε το Ιανουάριο 2002 από τη Λίλη και τη Μαρία Πουλάδα με στόχο να προσφέρουν στην πόλη μια εναλλακτική λύση στα άγχη και τις μολύνσεις ενός αστικού περιβάλλοντος. Στηριζόμαστε στη φιλοσοφία ότι το άτομο μεταμορφώνεται μέσω της ανθρώπινης επαφής και της θετικής υποστήριξης και αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη σαν μια ξεχωριστή ολότητα. Σεβόμαστε τις προσωπικές ανάγκες του πελάτη και ακολουθούμε μια πολιτική η οποία επιτρέπει στον καθένα να επιλέξει μια μεμονωμένη θεραπεία χωρίς την πίεση της πώλησης ή της δέσμευσης. Οι πελάτες μας επιστρέφουν γιατί εκτιμούν την αβίαστη αντιμετώπιση, το πανέμορφο, χαλαρό περιβάλλον, και πάνω από όλα, βλέπουν αποτελέσματα.

Οι θεραπείες μας είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας. Εκτελούνται από εξειδικευμένους, έμπειρους θεραπευτές που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τους πελάτες τους. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά, φυτικά προϊόντα και τα χέρια των θεραπευτών—όχι μηχανήματα. Ο χώρος, αυστηρά μελετημένος με ζεν μίνιμαλ αισθητική, διαθέτει επτά καμπίνες, δυο θέσεις μανικιούρ-πεντικιούρ, αίθουσα γιόγκα και πιλάτες, εξωτερική πισίνα, ένα κοινό χώρο με Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ, αποδυτήρια γυναικών/ανδρών, και ρεσεψιόν με μπουτίκ καλλυντικών.

Cocoon Urban Spa: Σουλίου 9 & Εριφύλης, 153 43 Αγ.Παρασκευή, Αθήνα, Τηλ. 210 6561975, Fax. 210 6561976, E-mail : [email protected], Sitehttp://www.cocoonurbanspa.gr, Λειτουργεί: Δευτ. 14:00 – 22:00, Τρ. – 10:00 – 22:00, Τετ. 12.00-22.00, Πεμπ. 10:00 – 22:00, Παρ. 10:00 – 21:00, Σαβ. 11:00 – 19:00




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!