#DOiT: Η νέα φίρμα εσωρούχων που γίνεται trend στη Γερμανία

16/06/2016

Ο Πέτρος Σχιζογιάννης ανήκει στο λεγόμενο ρεύμα των σύγχρονων μεταναστών. Ήταν πριν από λίγο καιρό, όταν αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα. Σήμερα μας συστήνει το #DOiT wear, την προσωπική επωνύμια εσωρούχων (και όχι μόνο) που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή.

Πέτρο πως ξεκίνησε η ιδέα του #DOiT;

Ήμουν στην Ελλάδα και είπα να κάνω μια νέα αρχή. Πήγα στη Γερμανία, εκεί που μεγάλωσα και είναι και η οικογένειά μου. Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω… Μ΄ άρεσε γενικά το ωραίο και το διαφορετικό και έβλεπα συνέχεια άνδρες να μην έχουν γούστο στα εσώρουχα. Έτσι είπα να φτιάξω μια μάρκα διαφορετική, να αντιπροσωπεύει τον μοντέρνο σύγχρονο άνδρα.

DoIt-Bronx-PhilippArnoldtPhotography-03

Σε ποιους απευθύνεται;

Όπως είπα στον σύγχρονο μοντέρνο άνδρα (gay, straight, metrosexual, κ.α.) Όλες οι ηλικίες μπορούν να τα φορέσουν, αρκεί να είναι εντάξει με τα χρώματα. Και να τολμούν το διαφορετικό.

DoIt-Wohnung-PhilippArnoldtPhotography-01

Πρόκειται για μια σειρά εσωρούχων και αξεσουάρ που σχεδιάζεις ο ίδιος; Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό των κομματιών σου;

Εγώ σχεδιάζω εσώρουχα και μπλουζάκια tank top singlet και κάλτσες. Το κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι τα υλικά είναι εξαιρετικής ποιότητας, βιολογικά. Επίσης, όλα γίνονται κατόπιν μελέτης και αυστηρού σχεδιασμού. Να σου πω, επίσης, ότι το σήμα κατατεθέν είναι τα 3 αστέρια και το hashtag # , που δίνει την πνοή της επικοινωνίας.

DoIt-Bronx-PhilippArnoldtPhotography-16

Γιατί επέλεξες να ξεκινήσεις εκεί αυτή σου τη δραστηριότητα στη Γερμανία;

Στην Ελλάδα σπούδασα ΜΜΕ και παραγωγή στην Πάντειο και στη συνέχεια ασχολήθηκα με make up, κομμωτική και styling. Η χώρα όμως δεν μου προσέφερε την προοπτική της εξέλιξης. Βέβαια νοσταλγώ την Ελλάδα και θέλω να γυρίσω σύντομα και να κάνω και μια επίδειξη. Αγαπώ την Ελλάδα και την ελληνική πνοή και αυτό και ένα κομμάτι των ρούχων μου το ονόμασα “greeknet shirt”. Λόγω της οικογένειάς μου είμαι εδώ και δραστηριοποιούμαι με τη μόδα στη Γερμανία.

DoIt-Bronx-PhilippArnoldtPhotography-14

Θεωρείς ότι οι gay άνδρες προσέχουν την εμφάνισή τους;

Κάποιοι gay δίνουν μεγάλη έμφαση στην εμφάνισή τους. Υπάρχουν και άλλοι που δεν προσέχουν καθόλου. Είναι μοιρασμένο, όπως και στους straight. Άλλους τους βλέπεις να προσέχουν και ιδιαίτερα οι σύγχρονοι straight σήμερα που παρουσιάζονται πιο gay και από τους gay και με στεναχωρεί που οι gay κατακρίνουν ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο look σε μεγάλη βάση.

DoIt-Bronx-PhilippArnoldtPhotography-13

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι;

Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια είναι τα εσώρουχα με την ονομασία soccer, hippflip, wreckingbal, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πολύ αγαπημένο, διότι εγώ τα σχεδίασα και τα επιμελήθηκα και μ΄αρέσουν όλα. Τώρα, το θέμα είναι να αρέσουν στους καταναλωτές.

DoIt-Wohnung-PhilippArnoldtPhotography-07

Πως μπορείς κάποιος να προμηθευτεί τα προϊόντα σου;

Μέσα από το site μου www.doitwear.com.

#DOiT! Werbevideo from Petros Schöner on Vimeo.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!